Ναδάλ: “Χαρούμενος με το πώς έπαιξα” – VIDEO

Το κεφάλι ψηλά παρά την straight sets ήττα του από τον Ντομινίκ κρατάει ο Ραφαέλ Ναδάλ που κρατάει σαν παρακαταθήκη το πολύ καλό επίπεδο τένις που έδειξε ενόψει της κρίσιμης τελευταίας αγωνιστικής!

Να έχει παίξει τόσο καλά και να μην έχει καταφέρει να κερδίσει έστω ένα σετ έχει συμβεί απίστευτα σπάνια στον Ραφαέλ Ναδάλ.

Αυτό όμως συνέβη στην 2η αγωνιστική του Nitto ATP Finals με τον 34χρονο Ισπανό να κάνει ένα από τα καλύτερα του ματς ever

σε indoor hard court, αλλά και πάλι να ηττάται με 2-0 από έναν “εξωγήινο” Τιμ.

Ο Ράφα ξέρει όσο λίγοι να αποδέχεται τις ήττες και να κρατάει τα όσα θετικά υπήρξαν που, βάσει του τένις που έπαιξε, ήταν πολλά!

“Συγχαρητήρια στον Ντομινίκ. Έκανε ένα εκπληκτικό ματς, κάτι που μπορώ να πω και για μένα. Δεν έχω αρνητικά συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Είχα τις ευκαιρίες μου στο πρώτο σετ, ήμουν μπροστά με break στο δεύτερο. Είμαι χαρούμενος με το πώς έπαιξα. Νομίζω ότι οι πιθανότητες επιτυχίας μου στη διοργάνωση είναι μεγαλύτερες σε σχέση με πέντε μέρες πριν γιατί έχω παίξει πολύ καλύτερα”.

Σε περίπτωση που ο Στέφανος Τσιτσιπάς κερδίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, θα δώσει ένα ματς ζωής ή θανάτου με τον Ράφα την Πέμπτη με τον νικητή να προκρίνεται στα ημιτελικά!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ: “Χαρούμενος με το πώς έπαιξα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα