Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον 0-0: Επιστροφή στη ζώνη του υποβιβασμού

To πρώτο ημίχρονο στο νότιο Λονδίνο δεν είχε δημιουργία, η Πάλας είχε την κατοχή αλλά δεν κατάφερε να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Πίκφορντ, στον αντίποδα η επιστροφή του Κάλβερτ Λιούιν ύστερα από 77 ημέρες δεν άλλαξε κάτι στο επιθετικό κομμάτι καθώς ήταν απομονωμένος. 

Πάντως η πιο καλή στιγμή ήρθε από τα “Ζαχαρωτά”  στο 32′ με τον Αϊγουόμπι να πιάνει φοβερό βολέ εκτός μεγάλης περιοχής και τον Τζόνστον να του αρνείται το γκολ και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια δίχως γκολ

Το

δεύτερο μέρος κινήθηκε στον ίδιο μέτριο ρυθμό, στο 62′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία ύστερα από άψογο γύρισμα του Κάλβερτ Λιούιν αλλά μέτριο τελείωμα, ενώ ο Εζέ στο 76′ δεν κατάφερε να νικήσει τον Πίκφορντ. 

Στο 80′ ο Χόλγκεϊτ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού οι Λονδρέζοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Έβερτον είναι 18η με 28 βαθμούς και στη ζώνη του υποβιβασμού, η Κρίσταλ Πάλας είναι 12η με 37.

Κρίσταλ Πάλας: Τζόνστον, Γουόρντ (αρχ.), Γκουεί, Άντερσεν, Μίτσελ, Εζέ, Ντουκουρέ (78′ Μιλιβόγεβιτς), Σλουπ (71′ Χιουζ), Ολίσε, Εντουάρ (71′ Ματετά), Αγιού

Προπονητής: Ρόι Χόντγκσον

Έβερτον: Πίκφορντ (αρχ.), Χόλγκεϊτ, Ταρκόφσκι, Κιν, Μικολένκο, Αϊγουόμπι, Γκεγ, Γκάρνερ, ΜακΝίλ, Γκρέι (80′ Γκόντφρι), Κάλβερτ-Λιούιν (90′ Μοπέ)

Προπονητής: Σον Ντάις

Keywords
Τυχαία Θέματα