BMW Open: Πέρασε στον τελικό ο Ρούνε (vid)

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του BMW Open πήρε ο Χόλγκερ Ρούνε, κερδίζοντας στο πλαίσιο του ημιτελικού της διοργάνωσης τον Κρίστοφερ Ο’ Κόνελ με 6-3, 6-2, έπειτα από μία ώρα και 18 λεπτά αγώνα.

Ο κάτοχος του τίτλου δε συνάντησε προβλήματα στη σημερινή του αναμέτρηση, και του αρκέστηκαν 3 break συνολικά, για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του, που προερχόταν από τις εντυπωσιακές προκρίσεις επί των Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Φλάβιο Κομπόλι στους προηγούμενους γύρους.

Αναφορικά με το ματς, στο 1ο set,

ο 19χρονος Δανός ξεκίνησε με 3/3 κερδισμένα games, έχοντας ήδη ένα break στο ενδιάμεσο (3-0), ενώ στην εξέλιξη του παιχνιδιού ο Ρούνε δεν απειλήθηκε, κράτησε τη διαφορά ως έχει και πήρε προβάδισμα νίκης (6-3).

Στο 2ο μέρος, αν και ο 28χρονος Αυστραλός ξεκίνησε με love game (40-0), και πάλι με νέο σύντομο σερί ο No7 του κόσμου πέρασε μπροστά (3-1), έσπασε ξανά το service του αντιπάλου του στο 7ο game (5-2), και ολοκλήρωσε ιδανικά τις προσπάθειές του με ένα μεγάλο hold (6-2).

Rune running hot

Defending Munich champ @holgerrune2003 rolls into the final with a 6-3 6-2 victory over Christopher O'Connell. #BMWOpenbyAmex pic.twitter.com/vKUUVLFQzP

Tennis TV (@TennisTV) April 22, 2023

BMW OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post BMW Open: Πέρασε στον τελικό ο Ρούνε (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα