Κορωνοϊός: Ανησυχία για την υψηλή θετικότητα–Στο «κόκκινο» το ΕΣΥ

Κορωνοϊός: Ανησυχία για την υψηλή θετικότητα–Στο «κόκκινο» το ΕΣΥnpiliosΠέμ, 03/25/2021 - 16:09

Tα νοσοκομεία της αττικής βρίσκονται πλέον σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τις εφημερίες να έχουν εξελιχθεί σε εφιάλτη αφού οι κλίνες ΜΕΘ έχουν πληρότητα 100%, ενώ έντονη ανησυχία προκαλεί στους ειδικούς και η υψηλή θετικότητα στα αποτελέσματα των κρουσμάτων.

Γιατροί και νοσηλευτές υψηλής κατάρτισης και εμπειρίας φτάνουν στην Αθήνα για να συνδράμουν στη φροντίδα ασθενών με κορωνοϊό στις

ΜΕΘ του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου.

«Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παραπάνω στελέχη που προσέφεραν άμεσα τις υπηρεσίες τους στις κρίσιμες αυτές στιγμές, δείχνοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς του προσωπικού του Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης», αναφέρει η διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Οι νοσηλείες περιστατικών COVID-19 έφτασαν τις 5.025 για την Επικράτεια, με τους 3.893 σε απλές κλινικές και τους 1.132 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Οι νεκροί αυξήθηκαν σε 7.649, με 67 νέους καταγεγραμμένους θανάτους, ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων παρέμεινε στους 699.

Πηγή: News.gr

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Off Off Off Off κορωνοϊός Στη «μάχη» των ΜΕΘ του Σισμανόγλειου έμπειροι γιατροί από Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη Article publish on Πέμ, 03/25/2021 - 16:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα