ΜακΚίσικ: «Ίδια άμυνα και στα δυο ημίχρονα»

ΜακΚίσικ: «Ίδια άμυνα και στα δυο ημίχρονα»npiliosΠέμ, 03/25/2021 - 15:44

Αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα του με την Φενέρμπαχτσε για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός καλείται να διανύσει έναν «μονόδρομο» νικών στην τελική ευθεία της πρώτης φάσης, ώστε να διεκδικήσει τις όποιες, μαθηματικές πιθανότητες πρόκρισης του στα πλει οφ.

Ο Σακ ΜακΚίσικ υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός,

πρέπει να επαναλάβει και στα δυο ημίχρονα της αναμέτρησης με την Φενέρ, την αποτελεσματική άμυνα και την ενέργεια που είχε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα με την Άλμπα, στο Βερολίνο.

Οι δηλώσεις του Αμερικάνου γκάρντ στην κάμερα της ΝΟVA:

«Πρέπει να παίξουμε την ίδια ενέργεια και το πάθος που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα με την Άλμπα. Κυρίως στην άμυνα να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί. Σίγουρα,

Η Φενέρμπαχτσε είναι διαφορετικός και καλύτερος αντίπαλος, αλλά σημασία για τον Ολυμπιακό, είναι ο ρυθμός που θα έχουμε εμείς. Η Φενέρ είναι ποιοτική ομάδα και διανύει πολύ δυνατό φίνις στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, μετά την άσχημη αρχή που είχε. Αυτή η πορεία της δείχνει την βελτίωση που έκανε από αγώνα σε αγώνα.

Είναι «μονόδρομος» να στοχεύουμε μόνο στα δικά μας παιχνίδια. Είναι δύσκολη η αποστολή μας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τα δικά μας χέρια. Πρέπει να νικήσουμε την Φενέρμπαχτσε και μετά θα δούμε τα δυο, εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off On Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Αμερικάνος παίκτης μίλησε για την διαφορά ποιότητας της Φενέρμπαχτσε από την Άλμπα, αλλά επεσήμανε την συγκέντρωση και την ενέργεια της ομάδας του. Article publish on Πέμ, 03/25/2021 - 15:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα