Γιουβέντους: Εξαιρετικά αμφίβολη η παραμονή Ντιμπάλα

Γιουβέντους: Εξαιρετικά αμφίβολη η παραμονή ΝτιμπάλαmkatsafaΠέμ, 03/25/2021 - 15:52

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Football Italia» οι «μπιανκονέρι» αρνούνται να αυξήσουν την προσφορά τους προς τον Αργεντινό επιθετικό, καθιστώντας εξαιρετικά αμφίβολη πλέον την παραμονή του. Η τρέχουσα συμφωνία του 27χρονου εκπνέει τον Ιούνιο του 2022, οπότε μια πώληση θα ήταν απαραίτητη για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να φύγει ως ελεύθερος, για άλλον σύλλογο.

Οι πληροφορίες

αναφέρουν ότι η προτεινόμενη πρόταση των 10 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, είναι η μοναδική που παραμένει στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων. Ο Ντιμπάλα και ο μάνατζερ του, έχουν ήδη απορρίψει αυτή την πρόταση στην αρχή της σεζόν και μάλιστα δεν έχει υπάρξει κάποια νέα πρόσφατη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς η Γιουβέντους δεν δείχνει καμία διάθεση να αυξήσει την προσφορά της.

Η αβεβαιότητα παραμονής του Ντιμπάλα, ενισχύθηκε και από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ που είπε στο DAZN σήμερα ότι η παραμονή του Αργεντινού δεν είναι καθόλου σίγουρη: «Έμεινε ένας χρόνος στο συμβόλαιο του και δεν έχω τίποτα να προσθέσω σε αυτά που έχουν ήδη πει ο Παράτιτσι και ο Ανιέλι. Η Γιουβέντους θα αξιολογήσει κάθε ευκαιρία στην αγορά».

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Εξαιρετικά αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Πάουλο Ντιμπάλα στη Γιουβέντους. Article publish on Πέμ, 03/25/2021 - 15:52 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα