Πρίντεζης: «Θα εξαντλήσουμε και την τελευταία πιθανότητα πρόκρισης»

Πρίντεζης: «Θα εξαντλήσουμε και την τελευταία πιθανότητα πρόκρισης»antoniamath11Πέμ, 03/25/2021 - 14:57

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει συμβάλλει σε ιστορικές ανατροπές των σκορ που οδήγησαν στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, το 2012, στην Κωνσταντινούπολη, με το νικητήριο καλάθι, καθώς και το τρίποντο…πρόκρισης στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, το 2015, σκοράροντας στο ΣΕΦ και στον τελευταίο αγώνα των πλει οφ, με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός

έχει μειοψηφικές πιθανότητες πρόκρισης στα πλει οφ της φετινής διοργάνωσης, καθώς η τύχη του, ακόμα και αν πετύχει το απόλυτο νικών στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, θα κριθεί και από την συγκυρία άλλων αποτελεσμάτων.

Ο…υπαρχηγός των «ερυθρολεύκων», μίλησε στο novasports.gr, για την ψυχολογική διαχείριση της ομάδας σ’ αυτή τη διαδικασία που θα πρέπει να προχωρήσει βήμα-βήμα στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

«Θα παίξουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σ’ έναν φορμαρισμένο αντίπαλο. Ο στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε την φετινή Ευρωλίγκα με τον καλύτερο τρόπο, παρά τις μικρές ελπίδες πρόκρισης που έχουμε για την πρόκριση. Το χειρότερο θα ήταν να μην είχαμε καμία πιθανότητα πρόκρισης. Αποτελεί κίνητρο να διεκδικήσουμε τις τελευταίες πιθανότητες πρόκρισης. Και αυτό θα κάνουμε» είπε ο Πρίντεζης

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Fenerbahce - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο…υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης τόνισε ότι υπάρχει κίνητρο για νικηφόρο φίνις στην Ευρωλίγκα, ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων. Article publish on Πέμ, 03/25/2021 - 14:57 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα