'Κοντινές' είναι οι νέες φωτογραφίες του Joker του "Gotham"

Είναι λίγο φρικιαστικός...

O Cameron Monaghan, o ηθοποιός που ενσαρκώνει τους Jerome και Jeremiah Valeska στην σειρά "Gotham", αποκάλυψε δύο νέες φωτογραφίες του εαυτού του ως Joker.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό του ηθοποιού στο Instagram. Στην πρώτη τονβλέπουμε πίσω από τις κάμερες να μας δείχνει το χαμόγελό του.

Δείτε την παρακάτω:

Credit: Fox, Cameron Monaghan.

Στη

δεύτερη, ο ηθοποιός μας προσφέρει μια καλύτερη ματιά του αγαπημένου κακού μπροστά από τις κάμερες. Τον βλέπουμε να φορά το μωβ παλτό και τα κίτρινα χαρακτηριστικά γάντια και να κρατά ένα όπλο.

Δείτε την παρακάτω:

Credit: Fox, Cameron Monaghan.

Στο παρελθόν το κανάλι είχε αποκαλύψει και άλλες φωτογραφίες του Monaghan ως Jοker, αλλά και τον Batman όπως θα εμφανιστεί στη σειρά.

Το φινάλε θα αποτελείται από τα επεισόδια #99 και #100, τα οποία θα στρογγυλοποιούν τη σειρά που επικεντρώνεται στον James Gordon (Ben McKenzie) και τα χρόνια πριν την άνοδο του Batman. Το επεισόδιο #99, με τον τίτλο "They Did What?," θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου, ενώ το επεισόδιο #100, με τον τίτλο "The Beginning...," θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου.

Και μπορεί το "Gotham" να τελειώνει, αλλά μια άλλη σειρά από τον κόσμο του Batman ξεκινά. Πρόσφατα είδαμε το πρώτο επίσημο trailer της σειράς "Pennyworth", η οποία είναι των ίδιων συντελεστών του "Gotham" και η οποία θα παρουσιάζει τα χρόνια του Alfred Pennyworth και το πώς ξεκίνησε να δουλεύει για τον πατέρα του Bruce Wayne, Thomas.

Πως σας φαίνεται ο Joker; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceTo "Gotham" αποκαλύπτει τον Joker τουΟ Batman επιστρέφει στη νέα αφίσα της σειράς "Gotham"Ο Joker του "Gotham" εμφανίζεται στα social media

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα