Υπήρξε υπό ανάπτυξη remastered τριλογία του Mortal Kombat

Από τα χέρια της Blind Squirrel Games.

Σύμφωνα με το DSOGaming, η Blind Squirrel Games (γνωστή για τα remasters των Borederlands και BioShock) φημολογείται ότι δούλευε πάνω σε μία remastered συλλογή των αρχικών Mortal Kombat.

Σύμφωνα με πηγές, τον Δεκέμβριο του

2018 η ομάδα παρέδωσε μία playable έκδοση του Mortal Kombat Returns. O Ed Boon, συν-δημιουργός του Mortal Kombat και Creative Director στην Warner Bros.' NeatherRealm Studios, πρότεινε στη WB να συνεργαστεί με την Blind Squirrel για τις remastered εκδόσεις της πρώτης τριλογίας.

Ωστόσο, μία βδομάδα μετά το "Το project σας οδεύει στο πράσινο φως", η Blind Squirrel είπε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα στο οποίο ανέφεραν ότι η WB ήθελε να οδεύσει προς άλλη κατεύθυνση και πως δεν μπορούσαν να "εμπιστευτούν την ανάπτυξη ενός τόσο σημαντικού project, σε μία ομάδα που δεν έχει ολοκληρωμένους τίτλους".

Ο Danny Huynh, Concept Artist και UI Artist στην Blind Squirrel Games, πρόσφατα μοιράστηκε μερικές εικόνες στην προσωπική του ιστοσελίδα για το πώς θα ήταν το remaster γνωστό ως, Mortal Kombat Kollection Online.

Οι εικόνες δεν είναι πλέον διαθέσιμες, αλλά μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Φημολογείται επίσης ότι ένα νέο game mode με την ονομασία, Krypt Mode, ήταν υπό ανάπτυξη και θα εισήγαγε έναν νέο τρόπο παιξίματος για το remastered trilogy.

Σε άλλα νέα με το Mortal Kombat, η Kitana είναι κι επίσημα στο roster του MK11, το οποίο κυκλοφορεί στις 23 Απριλίου. Εσείς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του The Console Club, όπου με κάθε προ-παραγγελία του τίτλου σε οποιοδήποτε format μπαίνετε στην κλήρωση για μία Kollector's Edition.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceTα microtransactions στο Mortal Kombat 11 θα έχουν διακοσμητικό ρόλοMortal Kombat 11 - Official Kitana Reveal TrailerMortal Kombat 11 - Επίσημο Cetrion Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα