Το Star Wars Jedi: Fallen Order δεν είναι stealth τίτλος

Κάποια στοιχεία stealth δεν αποτελούν μέρος του gameplay.

Με το Star Wars Celebration στο Σικάγο να μας δίνει το πρώτο trailer για το Star Wars Jedi: Fallen Order και μία παρουσίαση γεμάτη με νέες λεπτομέρειες, ο Brian Altano του IGN μίλησε με την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη

συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά μία λεπτομέρεια είναι αυτή που ξεχώρισε κι έχει να κάνει με το ότι πρόκειται για action adventure τίτλο, χωρίς stealth στοιχεία. Βάσει του trailer αρκετοί από εμάς σκεφτήκαμε ότι ίσως το παιχνίδι περιλαμβάνει κάποια stealth στοιχεία, ιδιαίτερα με τον Jedi Cal να επαναλαμβάνει τη φράση "Don't stand out". Όμως, ο Stig Asmussen της Respawn εξήγησε πως δεν θα υπάρχουν stealth μηχανισμοί, με σκοπό να δώσουν έμφαση στο lightsaber και στο Force-power combat.

"Το άκουσα αυτό από μερικούς ανθρώπους και καταλαβαίνω το γιατί, αλλά όχι, η stealth δράση δεν θα είναι κάτι που θα συμπεριλάβουμε στο παιχνίδι", δήλωσε ο Asmussen στο IGN. "Μπορείς να επέμβεις σε μία κατάσταση και να διαπραγματευτείς για τη μάχη όπως ακριβώς θες. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για το πώς θα αντιμετωπίσεις τους εχθρούς για να τους εξολοθρεύσεις. Μπορείς ενδεχομένως, αν θες, να πας κρυφά χωρίς να τραβήξεις την προσοχή της AI. Υποθέτω πως είναι τεχνικά δυνατό. Δεν είναι κάτι όμως που θα προτείναμε."

Τα νέα από το Star Wars Celebration περιλαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και όχι μόνο, του Star Wars Jedi: Fallen Order καθώς επίσης και την αντίδραση του Rian Johnson (The Last Jedi) στο trailer του The Rise of Skywalker.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceSecond Sister και Inquisitors: Ποια είναι η αντίπαλος του Star Wars Jedi: Fallen Order;Κυκλοφορία χωρίς microtransactions και multiplayer για το Star Wars: Jedi FallenΔιέρρευσε το εξώφυλλο του Star Wars Jedi: Fallen Order

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα