Ο Kit Harington μιλά για τις σκέψεις του Jon Snow όταν μαθαίνει την αλήθεια

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του;

Μπορεί η πρεμιέρα της όγδοης και τελευταίας σεζόν του "Game of Thrones" να ήταν σχετικά ήρεμη, αλλά ήταν επίσης το επεισόδιο που ο Jon Snow έμαθε τα πάντα για την καταγωγή του και τι σημαίνει αυτό.

Προς το τέλος του επεισοδίου, ο Sam -αρκετά νευριασμένος μετά την αποκάλυψη ότι η Danaerys σκότωσε την οικογένεια του - αποκαλύπτει στον Jon Snow ότι είναι στην πραγματικότητα

Targaryen, γιος της αδελφής του Eddard Stark, Lyanna, και του Rhaegar Targaryen, οι οποίοι παντρεύτηκαν στα κρυφά. Εμείς ως θεατές το γνωρίζαμε από πέρυσι, αλλά εκείνος όχι οπότε και σοκαρίστηκε.

Σε συνέντευξη του στο EW, ο ηθοποιός Kit Harington μοιράστηκε τις σκέψεις του Jon Snow στη σκηνή αυτή, αναφέροντας ότι ο Jon θα προτιμούσε να μην γνωρίζει τίποτα, να μην του το είχαν πει. Δεν θέλει κανένα θρόνο και είναι χαρούμενος που βρήκε κάποιον να αγαπήσει, και όλο αυτό του έρχεται "σαν τσεκούρι".

"Το κλειδί είναι ότι το κοινό ήδη γνωρίζει. Οπότε δεν είναι σοκαριστικό γι' αυτούς. Για τον Jon έχει να κάνει με το τι λέει, 'Μου λες ότι ο πατέρας μου, μου είπε ψέματα; Ο πατέρας μου, ο πιο τίμιος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ; Εκείνη την στιγμή, ο Samwell δεν σημαίνει τίποτα γι' αυτόν. Ο Jon θα απαρνηθεί τον φίλο του και θα τον πλακώσει αν προσπαθεί να του πει ψέματα για κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά απειλητικός: Μου λες κάτι τέτοιο, το καλό που σου θέλω να είναι σωστός, κι αν προσπαθείς να με ξεγελάσεις....έτσι έπρεπε να παίξω την σκηνή, πιστεύω. Ελπίζω να τα κατάφερα", είπε στο μέσο.

Ο ηθοποιός John Bradley, που υποδύεται τον Sam σχολίασε ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα τα πράγματα. "Δεν το πήρε καλά. Αλλά αν το μάθαινε από οποιονδήποτε άλλο εκτός του Sam, θα το έπαιρνε ακόμα χειρότερα".

Η πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου του "Game of Thrones" χτύπησε νέο ρεκόρ για τη σειρά. Κάθε επεισόδιο θα είναι μια μικρή ταινία, και συνολικά η 8η σεζόν θα διαρκέσει 6 ώρες και 50 λεπτά.

Ρίξτε μια ματιά στη εξέλιξη των Bran Stark, Jon Snow και Arya Stark μέσα σε αυτά τα οχτώ χρόνια, αλλά και τις αφίσες των χαρακτήρων. Ο συγγραφέας των βιβλίων, George R.R. Martin, μίλησε για τις αποκλίσεις που θα έχουν τα επόμενα βιβλία με τη σειρά, αποκαλύπτοντας ότι θα είναι σχεδόν ίδια μεταξύ τους. Η δημιουργία της 8ης και τελευταίας σεζόν θα γίνει ντοκιμαντέρ και θα ονομάζεται "Game of Thrones: The Last Watch".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceGame of Thrones: Τι όπλο ήταν αυτό που ζήτησε η Arya;Πρεμιέρα με νέο ρεκόρ για το Game of ThronesGame of Thrones Σεζόν 8 Επεισόδιο 2 Preview Trailer (Υποτιτλισμένο)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα