Όπως φαίνεται υπάρχει ακόμα ένα LEGO Star Wars παιχνίδι στην παραγωγή

Έχουμε χάσει το μέτρημα με δαύτα.

Σύμφωνα με τον δημιουργό ήχου του Skywalker Sound's, Matt Wood, ένα καινούργιο LEGO Star Wars παιχνίδι βρίσκεται στην παραγωγή.

Σύμφωνα με το Eurogamer, ο Wood μίλησε στο Star Wars Live Show στο Star

Wars Celebration αυτό το σαββατοκύριακο για ένα καινούργιο LEGO Star Wars παιχνίδι στην παραγωγή.

Ο Wood δουλεύει στις ταινίες Star Wars από το Phantom Menace και είναι σχεδόν σίγουρο ότι ξέρει την αλήθεια. Παρόλα αυτά, δεν έχουμε κάποια επιβεβαίωση από την Warner Bros. Interactive Entertainement ή TT Games.

Ο Tim Phillips του Eurogamer μίλησε για φήμες ότι το παιχνίδι θα είναι το "απόλυτο" LEGO Star Wars παιχνίδι και θα περιλαμβάνει όλη την canon ιστορία του franchise (μαζί με τις καινούργιες ταινίες φυσικά).

Άμα οι φήμες είναι αλήθεια τότε το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μαζί με τα Star Wars Jedi: Fallen Order και Vader Immortal: A Star Wars VR Series όταν έρθει το Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker στους κινηματογράφους.

Για περισσότερα νέα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Όταν δεν παραπονιέται για την κατάσταση του gaming μπορείτε να τον βρείτε στα social media. Ή και όχι.

IGN GreeceΕκατομμυριούχος θέλει να κάνει τα Battle Royale παιχνίδια πραγματικό άθλημαΤο Snapchat ανακοίνωσε... δικά του παιχνίδιαΓια τρίτη χρονιά οι UNIque Days ανοίγουν τα πανεπιστήμια για τους μαθητές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα