Στην πρωτιά του box office βρίσκεται η Captain Marvel

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο...

Το "Captain Marvel" κυκλοφόρησε την εβδομάδα που μας πέρασε και το ντεμπούτο του ήταν αξιοσημείωτο.

Η ταινία εισέπραξε $153 εκ. στις ΗΠΑ και επιπλέον $302 εκ. παγκοσμίως. Το σύνολο των εσόδων της ανέρχεται στα $455 εκ., σύμφωνα με το Box Office Mojo. Αυτό την κατατάσσει στη δεύτερη θέση για το μεγαλύτερο εισπρακτικά ντεμπούτο αυτόνομης ταινίας του MCU, πίσω από το

"Black Panther", το οποίο σημείωσε άνοιγμα ύψους $202 εκ. στις ΗΠΑ.

Η ταινία παίρνει και την 18η θέση μεγαλύτερου ανοίγματος όλων των εποχών, και βρίσκεται πίσω από το "Rogue One: A Star Wars Story" (2016) και τα $155 εκ. του. Παγκοσμίως, βρίσκεται στην 6η θέση καλύτερης πρεμιέρας όλων των εποχών.

Δείτε την κατάταξη για τις 10 καλύτερες πρεμιέρες της Marvel:

Avengers: Infinity War ($257 εκ.) The Avengers ($207 εκ.) Black Panther ($202 εκ.) Avengers: Age of Ultron ($191 εκ.) Captain America: Civil War ($179 εκ.) Iron Man 3 ($174 εκ.) Captain Marvel ($153 εκ.) Guardians of The Galaxy Vol. 2 ($146 εκ.) Iron Man 2 ($128 εκ.) Thor: Ragnarok ($122 εκ.)Το "Captain Marvel" έγινε η ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια που ξεπέρασε το "Wonder Woman" της DC, το οποίο είχε συνολικά κέρδη ύψους $228 εκ. την πρώτη της εβδομάδα προβολής της. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το "Star Wars: The Force Awakens" και τα $529 εκ. παγκοσμίως.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Anna Boden και Ryan Fleck σε σενάριο των Flahive, Carly Mensch, Meg LeFauve, Nicole Perlman και Geneva Robertson-Dworet. To cast περιλαμβάνει τους Brie Larson, Samuel L. Jackson, Clark Gregg, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Annette Bening, Rune Temte, DeWanda Wise, McKenna Grace και Jude Law.

O χαρακτήρας του Law έχει προκαλέσει μια σύγχυση στους θεατές, μιας και δεν ξέραμε αν είναι καλός ή κακός. Η ταινία αποτελεί την απαρχή της εισόδου του Nick Fury στον κόσμο των υπερηρώων, στο σύμπαν της Marvel. Η πλοκή της εξελίσσεται τη δεκαετία του '90, με τον πόλεμο των Kree και Skrull να είναι βασικό κομμάτι της μυθολογίας.

Η ταινία είναι μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και όπως παρατηρήσαμε ξεπέρασε τις προβλέψεις σχετικά με το άνοιγμά της. Πέρα από τη δική της ταινία θα δούμε την Captain Μarvel και στο "Avengers: Endgame" (26 Απριλίου).

Το "Captain Marvel" έχει κυκλοφορήσει. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Μάρτιο, και να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία.

IGN Greece Την πρωτιά στο box office κατακτά το "Spider-Man: Into the Spider-Verse" Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το "Aquaman" στο box office Ο Venom παίρνει την πρωτιά του οκτωβριανού box office

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα