Καθυστερεί η κυκλοφορία του "Sonic The Hedgehog"

"#novfxartistswereharmedinthemakingofthismovie."

Ο σκηνοθέτης του "Sonic The Hedgehog", Jeff Fowler, αποφάσισε να αλλάξει την εξωτερική εμφάνιση του χαρακτήρα λόγω τον αντιδράσεων των fans, και αυτό οδήγησε αναπόφευκτα και στην αλλαγή της ημερομηνίας πρεμιέρας της ταινίας.

Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμά του στο Twitter, ο Fowler ενημερώνει

ότι η ομάδα του χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να τελειοποιήσει τον χαρακτήρα και η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Αν και ο σκηνοθέτης δεν μας ενημερώνει σχετικά με τις αλλαγές, στην εικόνα βλέπουμε το χέρι του Sonic να φορά ένα άσπρο γάντι έναντι των άσπρων χεριών που είχε στο αρχικό trailer. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο και αναμένουμε να δούμε τις εν λόγω αλλαγές.


Να υπενθυμίσουμε ότι η ταινία δέχτηκε σκληρή κριτική από την πρώτη αποκάλυψη της σιλουέτας του Sonic τον Δεκέμβριο. Αρνητικά σχόλια δέχτηκε και με την πρώτη της αφίσα που έδειχνε τα γυμνασμένα πόδια του ήρωα, τα οποία όπως φαίνεται οι δημιουργοί διόρθωσαν μέχρι την κυκλοφορία του trailer. Η απόφαση για την αλλαγή του ήρωα πάρθηκε τον περασμένο μήνα μετά την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου trailer.

Ο Ben Schwartz δανείζει τη φωνή του στον Sonic, ο Jim Carrey ενσαρκώνει τον Dr. Ivo Robotnik, ο James Marsden τον Tom Wachowski και η Tika Sumpter αναλαμβάνει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Ο Jeff Fowler σκηνοθετεί το σενάριο των Pat Casey και Josh Miller και ο Neal H. Moritz είναι ο παραγωγός. Ο Tim Miller (Deadpool) είναι ο εκτελεστικός παραγωγός του έργου, μαζί με τον Toby Ascher. Οι Dmitri Johnson και Dan Jevons είναι, επίσης, παραγωγοί.

Η επερχόμενη ταινία της Paramount ακολουθεί τον Sonic στη σημερινή εποχή που προσπαθεί να σταματήσει τον Robotnik από το να καταλάβει τον κόσμο. Θα είναι μια μίξη live-action και CGI.

Ρίξτε μια ματιά στο trailer παρακάτω και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece, για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


IGN GreeceΠλαστική θα κάνει ο Sonic μετά τις αντιδράσεις του κοινούΦωτογραφίες και αφίσες από το "Sonic the Hedgehog"O Sonic απαντά στους σχολιασμούς που έγιναν για τα πόδια του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα