Πρώτες φωτογραφίες από την ερχόμενη ταινία "Ford v. Ferrari"

Το Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Le Mans του 1966 στη μεγάλη οθόνη.

Οι πρώτες εικόνες από την ερχόμενη ταινία "Ford v. Ferrari" βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτές θα δείτε τους Christian Bale και Matt Damon ως Ken Miles και Carroll Shelby, αντίστοιχα.

Η ταινία θα επικεντρώνεται στον αγώνα αυτοκινήτων μεταξύ των εταιριών Ford

και Ferrari κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Le Mans του 1966. Θα ακολουθεί τον Henry Ford II που διατάζει τον Carroll Shelby και τον Βρετανό του οδηγό, Ken Miles να κατασκευάσουν ένα καινούργιο αγωνιστικό όχημα με τελικό στόχο να νικήσει επιτέλους την Ferrari.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Πρωταγωνιστές της ταινίας, εκτός των Bale και Damon , είναι οι Caitriona Balfe ως Mollie Miles, Noah Jupe ως Peter Miles, Remo Girone ως Enzo Ferrari, Jon Bernthal ως Lee Iacocca, Tracy Letts ως Henry Ford II και JJ Feild ως Roy Lunn.

Ο James Mangold, σκηνοθέτης της ταινίας "Logan", έγραψε το σενάριο μαζί με τους Jez Butterworth, John-Henry Butterworth και Jason Keller και σκηνοθέτησε την ταινία. Μαζί τους στην παραγωγή βρέθηκαν οι Peter Chernin, Lucas Foster, Jenno Topping και Alex Young.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε: "Καθώς γυρίζαμε την ταινία, αστειευόμασταν ότι θα ήταν η τελευταία μας. Ευτυχώς, υπήρχε αρκετό δράμα μέσα στην ιστορία. Πρόκειται για πραγματικούς ανθρώπους με αγάπες και φόβους, οι οποίοι δεν παρουσιάζονται μέσα από 100-decibel και 12 λεπτά δράσης. Είναι μια υποκριτική tour de force — οι Matt και Christian δεν ήταν ποτέ καλύτεροι".

Συνέχισε μιλώντας για τους αγώνες αυτοκινήτων: "Ένας από τους κύριους στόχους μου με το 'Logan' ήταν ότι ένιωθα ότι οι ταινίες με υπερήρωες είχαν τόσο πολύ CGI, και ήθελα να την κάνω όσο πιο συναισθηματικά και φυσικά αληθινή γινόταν. Και αυτό το συνέχισα και στο 'Ford v Ferrari'. Ήθελα να δω έναν αγώνα δρόμου όπου τα αυτοκίνητα δεν ήταν φτιαγμένα ψηφιακά και βρίσκονταν όντως στην πίστα. Και όχι μόνο για να το λέμε στις συνεντεύξεις, αλλά γιατί κάνει όντως τη διαφορά όταν το βλέπεις στην οθόνη".

Η ταινία έχει κερδίσει μια θέση στις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες για το 2019. Το "Ford vs. Ferrari" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 15 Νοεμβρίου.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 13/05 - 19/05Πρώτο teaser trailer για τη νέα ταινία της Maleficent (Υποτιτλισμένο)Το Pottermore και η Warner Bros. ανακοινώνουν νέο μαγικό site

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα