Ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας τρομακτικής ταινίας του σκηνοθέτη του "Baby Driver"

O Edgar Wright στο τιμόνι μιας ταινίας με κέντρο το Λονδίνο.

Η νέα ταινία του Edgar Wright, "Last Night in Soho" ξεκίνησε τα γυρίσματά της και ο σκηνοθέτης μοιράστηκε τα νέα μέσω του Instagram.

Σε πρόσφατες δημοσιεύσεις

μάς παρουσίασε λίγες λεπτομέρειες από τον χώρο των γυρισμάτων, αλλά και το λογότυπο της ταινίας, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Έμπνευση του Wright για το project είναι κλασικές ταινίες όπως τα "Don’t Look Now" (1973) του Nicolas Roeg και "Repulsion" (1965) του Roman Polanski. Θα πρωταγωνιστούν οι Anya Taylor-Joy (Split), Matt Smith (Doctor Who) και Thomasin McKenzie (Leave No Trace). Άγνωστη παραμένει ακόμα η πλοκή, ωστόσο γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που συνέγραψε με την Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful) και θα λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο.

Ο Wright έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 1995 με την ταινία "A Fistful of Fingers", αλλά έγινε γνωστός μέσα από την τρομακτική κωμωδία "Shaun of the Dead" (2004) και "Hot Fuzz" (2007). Επίσης, σκηνοθέτησε την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου graphic novel "Scott Pilgrim vs. the World" το 2010.

Το 2017 έγραψε και σκηνοθέτησε το "Baby Driver", για το οποίο γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει sequel και έχουν ήδη μπει τα πρώτα λιθαράκια για το σενάριο. Διαβάστε το review μας για το "Baby Driver" και πείτε μας στα σχόλια τι πιστεύετε για τη νέα ταινία του σκηνοθέτη.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΈγιναν τα πρώτα βήματα για το σενάριο του "Baby Driver 2"Το "Baby Driver" φαίνεται πως θα επιστρέψει στους δρόμουςBaby Driver Review

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα