Καταρρίπτει τις φήμες που τον ήθελαν για επόμενο James Bond ο Idris Elba

Ανοικτά τα σενάρια για πιθανό διάδοχο.

Για τον επόμενο James Bond, και διάδοχο των Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan, και πιο πρόσφατα, Daniel Craig, είχαν ακουστεί πολλά. Κυρίαρχος υποψήφιος φαινόταν πως ήταν ο Idris Elba. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν φαινόταν και ιδιαίτερα θερμός, και

πρόσφατα απέρριψε επίσημα τον ρόλο.

Πρόσφατα, ο Elba έκανε το μεγάλο σκηνοθετικό του ντεμπούτο για την ταινία Yardie, μία ταινία εγκλήματος τοποθετημένη στις δεκαετίες των '70 και '80, και με πρωταγωνιστή έναν νεαρό Τζαμαϊκανό που προσπαθεί να ξεπεράσει τη δολοφονία του αδελφού του, που συνέβη όταν ο ίδιος ήταν ακόμα παιδί.

Κατά τη διάρκεια του Good Morning Britain, στην οποία παρευρέθηκε ο Elba, ρωτήθηκε αν, τελικά, θα γινόταν ο επόμενος 007. Ο ηθοποιός απάντησε γρήγορα, με ένα κατηγορηματικό "όχι", δίνοντας τέλος σε όλες τις φήμες που ακούγονταν τις τελευταίες μέρες.

Η απάντηση του, βεβαίως, δεν προκαλεί και ιδιαίτερη εντύπωση. Ο ίδιος είχε απαντήσει νωρίτερα στις φήμες, ίσως όχι τόσο κατατοπιστικά, αλλά σίγουρα προσπάθησε να ξεδιαλύνει το τοπίο. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει στο PEOPLE πως θα προτιμούσε να δει "κάτι διαφορετικό" στον ρόλο. "Θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα... Γιατί όχι;", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι φήμες πήγαζαν, κατά κύριο λόγο, από την παραγωγό του "James Bond 25", Barbara Broccoli, η οποία είχε εκφράσει την επιθυμία της για έναν όχι λευκό πρωταγωνιστή για τον θρυλικό χαρακτήρα, δηλώνοντας πως "είναι καιρός".

Σχετικά με την επόμενη ταινία για τον πράκτορα 007, τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν επίσημα τον Δεκέμβρη, με την πρεμιέρα να ορίζεται για την 8η του Νοεμβρίου του 2019. Φαίνεται, όμως, πως τα γυρίσματα θα πάνε πίσω, αφού ο σκηνοθέτης της ταινίας, Danny Boyle, αποχώρησε λόγω "δημιουργικών διαφορών".

Η παραγωγή δήλωσε πως "Οι EON και Boyle βρίσκονταν στα αρχικά στάδια αναζήτησης της νέας κοπέλας του Bond και του ηγούμενου villain ώστε να αρχίσουν τα γυρίσματα τον Δεκέμβριο. Οι παραγωγοί θα δράσουν ταχύτατα προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Boyle", αλλά δεν έχει καταφθάσει, ακόμα, καμία πληροφορία σχετική με τις αλλαγές.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα