Λασμέ: "Για αυτό αποφάσισα να επιστρέψω" (Video)

Τους λόγους της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, εξήγησε ο Στεφάν Λασμέ, μιλώντας στην επίσημη "πρώτη" του Παναθηναϊκού.

«Δεν περίμενα να έρθω ξανά εδώ. Όταν έπαιζα εδώ είχε μεγάλη πίεση και είναι δύσκολο να επιστρέφεις σε τέτοιες καταστάσεις. Ήταν, όμως, μεγάλη ευκαιρία για να έρθω ξανά. Μιλήσα με τον πρόεδρο το καλοκαίρι, με τον Νικ και τον Γκιστ, μου άρεσε το πλάνο και αποφάσισα
να επιστρέψω», ήταν τα λόγια του Γκαμπονέζου ψηλού.

Για τον ρόλο που έπαιξε ο Γκιστ στην επιστροφή του: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είχα το συμβόλαιο στα χέρια μου και έπρεπε να πάρω την απόφαση. Πήρα τον Τζέιμς και τον ρώτησα να έρθω και μου είπε: “Τελείωνε και έλα”. Και έτσι ήρθα».

Για την επιστροφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα ξανά εδώ, καθώς δεν υπάρχουν πολλά καλύτερα μέρη από τον Παναθηναϊκό. Από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ έχω αλλάξει όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος».

Για το αν μπορεί να συνδεθεί η επιστροφή του με εκείνη του Παναθηναϊκού στο Final Four της Ευρωλίγκας: «Ουδέν σχόλιο (γέλια). Είναι νωρίς για Final Four και για πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και περισσότερες από τέσσερις για το τέλος. Στον Παναθηναϊκό με το υπέροχο κοινό που έχει, πρέπει να κερδίσουμε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Θα ξεκινήσουμε κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια και θα δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε».

Για τους νέους παίκτες: «Έγινα μπαμπάς και είμαι έτοιμος να παίξω και τον ρόλο του μέντορα».
Keywords
Τυχαία Θέματα