Εκνευρίζομαι όταν βλέπω τον Νικ

Κρις Έβερτ και Μπραντ Γκίλμπερτ μίλησαν για τον Νικ Κύργιο με την πρώην Αμερικανίδα τενίστρια να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι νευριάζει όποτε τον βλέπει να παίζει!

Και, μεταξύ μας, όχι άδικα!

Όταν βλέπεις έναν αγώνα του Νικ Κύργιου αναγνωρίζεις με τη μία το τεράστιο ταλέντο του, μόνο για να τον δεις λίγο αργότερα να αυτοκαταστρέφεται με το να μην τον νοιάζει το τελικό αποτέλεσμα αφού πρώτα έχει νευριάσει από κάτι που, σε πολλούς άλλους τενίστες, θα περνούσε απαρατήρητο.

Αυτά βλέπει η κάτοχος 18 Grand Slam

τίτλων και γεννημένη πρωταθλήτρια, Κρις Έβερτ, και δεν αντέχει βλέποντας τους αγώνες του νεαρού Αυστραλού.

“Εκνευρίζομαι όταν τον βλέπω. Έχει τόσο πολύ ταλέντο που μπορεί να μην το έχουμε ξαναδεί και ποτέ! Αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις το DNA του. Η αλλαγή θα πρέπει να επέλθει από μέσα του. Θα μπορεί να περιπλανιέται όσο θέλει αλλά οι φίλοι του και οι φαν του πάντα θα περιμένουν από αυτόν να αποδείξει τις ικανότητές του! Μάλλον οι φαν του το θέλουν πιο πολύ από αυτόν!” ανέφερε η Έβερτ.

“Δεν νομίζω ότι θέλει να θυσιάσει πολλά για το τένις. Δεν προπονείται τόσο πολύ όσο οι άλλοι παίκτες και δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά. Δεν έχει ακόμα την “πείνα” του πρωταθλητή. Για να φτάσεις να κερδίσεις Slam, θα πρέπει να κάνεις πολλές θυσίες. Θα το κάνει ποτέ; Ιδού η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου!” πρόσθεσε.

Περίπου τα ίδια ανέφερε και ο Μπραντ Γκίλμπερτ που τόνισε τη σημασία του να πάρει ο Νικ προπονητή και να έχει σταθερή ομάδα δίπλα του.

“Έχει τεράστιο ταλέντο αλλά το αναλώνει στο να κάνει tweeners και να μιμείται τα χτυπήματα άλλων παικτών. Θέλει προπονητή και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης. Αν κάνει αυτά τα πράγματα και “δεσμευτεί” εκεί, δεν του λείπει τίποτα άλλο. Από την άλλη, μπορεί να είναι χαρούμενος με το πώς είναι τώρα τα πράγματα” σχολίασε ο coach.

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκνευρίζομαι όταν βλέπω τον Νικ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα