Καλάθης: "Κύριος στόχος το Final Four"

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four είναι ο κύριος στόχος των πρασίνων στη σεζόν που ξεκινά, όπως είπε ο Νικ Καλάθης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την παραμονή μου στον Παναθηναϊκό. Ήταν μία εύκολη απόφαση
για μένα. Χρειάστηκε μονάχα να μιλήσω με τον πρόεδρο. Η παραμονή μου εδώ ήταν η πρώτη μου επιλογή”.

Σε ερώτηση για το φετινό δυναμικό του “τριφυλλιού” απάντησε: “Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, αρκετά υποτιμημένο. Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει αρκετά χρόνια στην Ευρωλίγκα. Γύρισε ο Λάσμε. Πήραμε τον Παπαπέτρου και τον Κιθ. Ξέρουν πώς να παίξουν και πώς να κερδίσουν. Ο Μήτογλου θα ανέβει, θα βοηθήσει και ο Παπαγιάννης. Το ρόστερ μας είναι γεμάτο και θεωρώ ότι θα είμαστε πετυχημένοι”.

Ακολούθως είπε: “Είμαι χαρούμενος που είμαι ο πιο παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού. Αυτό σημαίνει πως κάνω κάτι σωστά. Είναι τιμή για μένα να είμαι σε αυτή την ομάδα. Μου αρέσει ο ρόλος του ηγέτη. Θέλω να βοηθήσω τα παιδιά που ήρθαν εντός και εκτός παρκέ, να σταθώ δίπλα σε όποιον με χρειάζεται”.

Καταλήγοντας δήλωσε: “Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά τη χρονιά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε από ματς σε ματς από προπόνηση σε προπόνηση. Ο κύριος φετινός μας στόχος είναι το Final Four. Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να πετύχουμε στα κρίσιμα παιχνίδια, στις κρίσιμες στιγμές. Είναι μεγάλη η σεζόν, οπότε είναι σημαντικό να παραμείνουμε υγιείς. Θεωρώ ότι θα τα πάμε καλά”.
Keywords
Τυχαία Θέματα