Καραϊσκάκης-Ο.Φ.Ι. 2-3: Κρητική «μαγεία» στην Άρτα! (HL)

Καραϊσκάκης-Ο.Φ.Ι. 2-3: Κρητική «μαγεία» στην Άρτα! (HL)basket1thanosΚυρ, 03/07/2021 - 15:45

Παιχνίδι, «μάχη» παραμονής στην Super League και έγιναν αυτά που έγιναν. Το λες και... ευτυχία.

Μία από τις πιο ωραίες αναμετρήσεις της φετινής σεζόν εκτυλίχθηκε στην Άρτα όπου ο τοπικός Καραϊσκάκης υπέκυψε στα... αδιανόητα τέρματα του Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν πρώτοι με τον Φραντσέσκο Λόβριτς μόλις στο 7' αλλά την συνέχεια δεν θα μπορούσε

να την φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος των Κρητικών. 

Στο 20' ο Κρίστιαν Κουέστα θύμισε... Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Συγκεκριμένα, κατέβασε μία σέντρα με τρομερό κοντρόλ και με γυριστό εναέριο σουτ ισοφάρισε.

Είκοσι λεπτά αργότερα (στο 40') ο Στράτος Χιντζίδης έπιασε ξερό σουτ από τα 30 μέτρα και ξετίναξε τα δίχτυα των γηπεδούχων που έμοιαζαν... μπερδεμένοι. Ήταν απέναντι τους η Ιεράπετρα ή η Μάντσεστερ Σίτι για παράδειγμα;

Ο Κωνσταντίνος Δούμτσιος ισοφάρισε στο 53' αλλά ο Κρίστιαν Κούστα με το 5ο του φετινό γκολ έδωσε το σπουδαίο τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες πλέον στον πάτο της βαθμολογίας με 7 βαθμούς και παλεύουν να πλησιάσουν Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Λάρισας.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 2 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕ Καραϊσκάκης - Ποδόσφαιρο Ιεράπετρα - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕ Καραϊσκάκης ΕΛΛΑΔΑ Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» παραμονής στην Άρτα σε βάρος του Καραϊσκάκη. Τα δύο τέρματα των Κρητικών είναι γκολ που θα θαύμαζαν παίκτες Champions League! Article publish on Κυρ, 03/07/2021 - 15:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα