Παναθηναϊκός: Αναλαμβάνει ο Συλαϊδόπουλος, στην αναζητηση για ξένο προπονητή

Παναθηναϊκός: Αναλαμβάνει ο Συλαϊδόπουλος, στην αναζητηση για ξένο προπονητή antoniamath11Κυρ, 03/07/2021 - 14:40

Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα οδηγήσει τον Λάζλο Μπόλονι

στην πόρτα της εξόδου από τους "πράσινους". Αρχικά την ομάδα θα αναλάβει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μέχρι ο Πιέρ Ντρεοσί να βρει τον κατάλληλο τεχνικό, ο οποίος θα είναι σίγουρα ξένος. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος είναι σε διαρκή επαφή με τους στενούς του συνεργάτες. Μάλιστα ο 63χρονος εφοπλιστής θεωρεί ότι ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα του συλλόγου δεν έχει μόνο ο Λάζλο Μπόλονι, αλλά και οι ποδοσφαιριστές. 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν διήμερο ρεπό (7-8/3) και από την Τρίτη (8/3) που θα επιστρέψουν στο Κορωπί και θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου. 

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου κανένας από την ομάδα δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του, ενώ οι πιθανότητες για επιστροφή στο τιμόνι του Παναθηναϊκού δεν είναι σίγουρη. Βέβαια επειδή τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς τίποτα στο τέλος δεν αποκλείεται.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Λάζλο Μπόλονι, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να αναλαμβάνει προσωρινά τα καθήκοντα του πρώτου τεχνικού, μέχρι να βρεθεί ο επόμενος κόουτς. Article publish on Κυρ, 03/07/2021 - 14:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα