ΠΑΟΚ: «Συνεχίζουμε να δίνουμε μάχες εντός παρκέ αλλά κυρίως εκτός παρκέ»

ΠΑΟΚ: «Συνεχίζουμε να δίνουμε μάχες εντός παρκέ αλλά κυρίως εκτός παρκέ»basket1thanosΚυρ, 03/07/2021 - 15:34

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ μετά την σπουδαία νίκη σε βάρος του Προμηθέα Πατρών, έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς, τονίζοντας ότι η ομάδα μετρά περισσότερες νίκες από ότι ήττες πλέον. Παράλληλα κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ΚΑΕ:

«Ξεκινάμε την Κυριακή, με τις όμορφες και γεμάτος πάθος στιγμές που ζήσαμε το χθεσινό βράδυ. Με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, με το οποίο έχουμε πλέον για πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής σεζόν περισσότερες νίκες από ότι ήττες! Θυμόμαστε πως ξεκινήσαμε της σεζόν, αλλά και που ήμασταν πέρσι τέτοια μέρα. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, στο τελευταίο μας παιχνίδι πριν την πανδημία! Συνεχίζουμε στις μάχες που έχουμε, εντός αλλά κυρίως εκτός παρκέ! ΗΡΘΕ η ώρα να ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ και πρέπει να το κάνουμε ΟΛΟΙ μαζικά και δυναμικά! Η καταμέτρηση συνεχίζεται μέχρι τις 12 Μαρτίου...».

«Να περιμένετε το επόμενο παιχνίδι σαν να μην υπάρχει αύριο»

Σε βίντεο που κοινοποίησε η ΚΑΕ μέσω των λογαριασμών της στα social media, παρουσιάζει τον Άρη Λυκογιάννη και τα λόγια συσπείρωσης που λέει στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα και τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. «Δεν υπάρχουν όρια, τα όρια τα βάζετε εσείς. Να περιμένετε τον επόμενο παιχνίδι σαν να μην υπάρχει αύριο. Η πρόκληση δεν σταματά ποτέ» φαίνεται να λέει μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του Δικεφάλου.

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Η νίκη επί του Προμηθέα έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους της να δίνουν αγώνα εντός γηπέδου, αλλά και εκτός με το ζήτημα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Article publish on Κυρ, 03/07/2021 - 15:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα