Καλείται να δώσει λύση η ΕΕΑ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται να δώσει λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τις οφειλές της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του ΣΕΦ, για τη χρήση του σταδίου την περσινή σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οφειλή ανέρχεται στις 520 χιλιάδες ευρώ, μαζί με
το ΦΠΑ. Το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι διατεθειμένη η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” να το καταβάλει στη διοίκηση του ΣΕΦ και θα προσπαθήσει δικαστικά να πετύχει τη μείωσή του.

Οι δυο πλευρές βρίσκονταν το προηγούμενο διάστημα σε επαφές, ώστε να υπογραφεί νέα σύμβαση, με τους “ερυθρολεύκους” να ζητούν να μειωθεί το μίσθωμα στις 300 χιλιάδες ευρώ. Η πρώην διοίκηση του σταδίου υπογράμμιζε πως θα συζητούσε κάτι τέτοιο, αν ο Ολυμπιακός αναλάμβανε να καλύψει τους λογαριασμούς του νερού και του ρεύματος, οι οποίοι ανέρχονται στις 50 χιλιάδες ευρώ.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε έρθει σε ρήξη με την προηγούμενη διοίκηση του ΣΕΦ, σχετικά με τη συντήρηση του σταδίου και ορισμένα έργα τα οποία είχε ζητήσει να γίνουν και τα οποία δεν έγιναν. Πλέον, μετά την αλλαγή στη διοίκηση του σταδίου, με την πρώην γενική γραμματέα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγγίρη να αναλάβει καθήκοντα γενικής συντονίστριας, οι Πειραιώτες ελπίζουν πως θα καταφέρουν να βρουν λύση στο συγκεκριμένο θέμα. Την υπόθεση φέρεται να παρακολουθεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα