Το σημαντικό βήμα πρέπει να γίνει στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης και παράλληλα να έχει βλέψεις για τη δεύτερη θέση του ομίλου (22:00). Οι Πειραιώτες καλούνται να δώσουν συνέχεια στις καλές ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις την εφετινή σεζόν και να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο ματς
του Βελιγραδίου, έχοντας στραμμένη την προσοχή τους και στην αναμέτρηση του Λονδίνου, μεταξύ της Τότεναμ και της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-2-3-1, ενώ δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο ματς με την Τότεναμ. Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να παραταχθούν με τον Σα στην εστία και τους Σεμέδο και Μεριά στο κέντρο της άμυνας. Οι Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ποντένσε, Μασούρας και Βαλμπουενά θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Με το ίδιο σύστημα αναμένεται να παραταχθεί και ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει για το βασικό σχήμα τους Μπόργιαν, Γκόμελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Γκάγιτς, Γιόβανσιτς, Κάνιας, Βουκάνοβιτς, Γκαρσία, Μάριν και Πόβκοβ. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπενουά Μπαστιάν (Γαλλία), με βοηθούς τους Χισάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέτ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αμαουρί Ντελερού, με τους Μπενουά Μιγιό και Ρούντι Μπουκέ στο VAR. Ο Καρέν Ναλμπαντιάν θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας, με τον Πίτερ Λούντστρομ να είναι ο παρατηρητής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα