Κρύβει ευκαιρίες η «ερυθρόλευκη» μάχη του Champions League

Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στην Superleague 1 και πλέον στρέφει το βλέμμα στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για την 2η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκειά του. Παράλληλα, όπως σε κάθε ματς του Champions League
αλλά και του Europa League, έτσι και στο ματς των δύο ερυθρόλευκων ομάδων προσφέρει το Boost Νίκης.

Οι επιλογές όμως δε σταματούν εδώ, καθώς οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν και τη δυνατότητα, με τοBet Builder, να χτίσουν το δικό τους στοίχημα στα Opapbet συνδυάζοντας αγορές από τον ίδιο αγώνα.

Last but not least τα ειδικά και τα συνδυαστικά στοιχήματα στα οποία οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να βρουν μοναδικές αποδόσεις.

Επί παραδείγματι, στον κωδικό 593 υπάρχει η επιλογή για ακριβές σκορ 1-0, 1-1 ή 1-2 σε απόδοση 2,65.

Στον κωδικό 595 υπάρχει ο συνδυασμός να σκοράρει πρώτος ο Γκερέρο και το αποτέλεσμα του αγώνα να είναι 1-2 σε απόδοση 24,00.

Στον κωδικό 596 αν πιστεύετε ότι πρώτος θα σκοράρει ο Βαλμπουενά και ο Ολυμπιακός θα έχει Over 4,5 κόρνερ στο ματς, η απόδοση είναι στο 6,25.

Τέλος το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και παράλληλα να γίνουν πάνω από 4,5 κόρνερ επίσης στο πρώτο ημίχρονο θα το βρείτε σε απόδοση 7,5.
Keywords
Τυχαία Θέματα