Ηθοποιός του "Game of Thrones" σε αναπηρική καρέκλα για τις ανάγκες του "Legion"

Πολύ διαφορετικός ο νέος του ρόλος.

H σειρά "Legion" απέκτησε δύο νέες προσθήκες στο cast της, αυτές των Harry Lloyd και Stephanie Corneliussen.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού της σειράς στο Twitter, κατά την οποία μαθεύτηκε ότι ο Lloyd θα πρωταγωνιστήσει ως Professor X και η Corneliussen ως Gabrielle Haller, δηλαδή τους γονείς

του Legion.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται σε αντίθεση με τις ανακοινώσεις που έγιναν στο πάνελ της σειράς το καλοκαίρι στο SDCC, κατά τις οποίες υπήρχε πιθανότητα μη εμφάνισης του Professor X στην 3η σεζόν.

Η Stephanie Corneliussen και ο Harry Lloyd

O Lloyd έγινε γνωστός σε πολλούς ως Viserys Targaryen, τον αδερφό της Daenerys στη γνωστή σειρά του ΗΒΟ, "Game of Thrones". Η Corneliussen από την άλλη κατείχε τον ρόλο της Joanna Wellick στη σειρά "Mr. Robot".

Λόγω του νεαρού της ηλικίας και των δύο ηθοποιών (η Corneliussen είναι 31 ετών και ο Lloyd είναι 35 ετών) και του γεγονότος ότι ο 'γιος' τους Dan Stevens είναι 36 ετών, φανταζόμαστε ότι οι δύο ηθοποιοί θα εμφανιστούν σε κάποιο flashback ή κάποια ανάμνηση που θα έχει ο David Haller/Legion.

Το "Legion" βασίζεται στα ομώνυμα κόμικ της Marvel των Chris Claremont και Bill Sienkiewicz και ακολουθεί την ιστορία του David Haller, ο οποίος από εκεί που πίστευε ότι ήταν σχιζοφρενής, ανακαλύπτει ότι ίσως κατέχει την πιο ισχυρή δύναμη σε μεταλλαγμένο.

Πρωταγωνιστούν οι Dan Stevens, Rachel Keller, Aubrey Plaza, Bill Irwin, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Jean Smart, Katie Aselton, Navid Negahban, Jemaine Clement και Hamish Linklater.

Μόλις πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι η 3η "πιο σκοτεινή" σεζόν, η οποία δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, θα είναι και η τελευταία της σειράς.

IGN GreeceΤο ψυχεδελικό μας ταξίδι θα τελειώσει μετά την 3η σεζόν "Legion"Πιο σκοτεινή θα είναι η 3η σεζόν του "Legion"SDCC 2018: Πολλά tease και κανένα easter egg για το πάνελ του "Legion"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα