Jump Force: Χαρακτήρες από το JoJo's Bizarre Adventure έρχονται στο παιχνίδι

Jotaro και DIO ρίχνονται στη μάχη!

Oι Jotaro Kujo και DIO του JoJo's Bizarre Adventure έρχονται να επεκτείνουν το ήδη τεράστιο ρόστερ του Jump Force.

Έχοντας ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Inside Xbox, ο Koji Nakajima επιβεβαίωσε τους δύο χαρακτήρες μέσα από ένα τρέιλερ γεμάτο δράση.

Ο

Jotaro Kujo, είναι ο βασικός πρωταγωνιστής του JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders, που λαμβάνει χώρα το 1987 και ακολουθεί τον Jotaro, καθώς αναπτύσσει μυστηριώδεις δυνάμεις, γνωστές ως Stands, όπου και το όνομά του είναι Star Platinum.

Ο Dio Brando, από την άλλη, είναι ο βασικός αντίπαλος του Stardust Crusaders (γνωστός ως DIO) και είναι ένα κακό και αθάνατο βαμπίρ, που κατέχει ένα stand με όνομα The World. Ο Jotaro και οι φίλοι του τον ψάχνουν, για να σώσουν την μητέρα του πρώτου, του οποίου το stand έχει αφυπνιστεί και τώρα η ζωή της είναι σε κίνδυνο.

Το Jump Force θα κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One και PC στις 15 Φεβρουαρίου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Ο Izuku 'Deku' Midoriya έρχεται στο roster του Jump Force Το Jump Force έχει ημερομηνία κυκλοφορίας Collector's Edition, Season Pass και Closed Beta ανακοινώθηκαν για το Jump Force

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα