Η Respawn άφησε στην άκρη το Titanfall 3

Προς το παρόν.

To νέο free-to-play, battle royale game της Respawn, Apex Legends δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Titanfall 3.

Αν και το Apex Legends μοιράζεται το ίδιο universe με το Titanfall(η ιστορία του διαδραματίζεται τριάντα χρόνια μετά το Titanfall 2) δεν αποτελεί sequel ενώ η δράση επικεντρώνεται γύρω από την περιοχή

Outlands.

"Είναι μερικοί οι οποίοι πιστεύουν ότι υπάρχουν αρκετά battle royale", είπε ο Lead producer της Respawn, Drew McCoy. "Ο κόσμος πιστεύει ότι ασχολούμαστε με το Titanfall 3. Ε λοιπόν όχι, αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω στο Apex Legends."

Σύμφωνα με το Kotaku, το Titanfall 3 βρισκόταν σε ανάπτυξη ήδη από την Άνοιξη του 2017, με το studio μάλιστα να θέλει να επισπεύσει την κυκλοφορία του μετά την αγορά από την ΕΑ, γιατί πίστευε ότι οποιαδήποτε ημερομηνία μετά το 2018 θα έκανε το παιχνίδι ξεπερασμένο. Τελικά όμως τα σχέδια άλλαξαν και επικεντρώθηκαν στο Apex Legends. Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση πως η Respawn δεν ασχολείται, τουλάχιστον προς το παρόν, με το Titanfall 3.

"Ο στόχος με αυτό το παιχνίδι και την κοινότητα μας είναι να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι. Για να είμαστε ειλικρινείς, ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι θα αντιμετωπιστεί με αρκετό δισταγμό. Δεν είναι το Titanfall 3. Είναι μάλιστα πολύ διαφορετικό από ό,τι περιμένετε. Είναι ένα battle royale, κάτι που για πολλούς ίσως φανεί κουραστικό. Αντί να προσπαθήσουμε λοιπόν να πείσουμε αυτούς που δεν πολυεμπιστεύονται το παιχνίδι γιατί να μην το αφήσουμε να μιλήσει μόνο του; Το καλύτερο αντίδοτο στην σκεπτικισμό είναι να δεις και κατ' επέκταση να πιστέψεις", είπε η Respawn.

To Apex Legends θα έχει loot boxes, μια απόφαση που δεν πάρθηκε από την ΕΑ, προκειμένου να εξισορροπήσει κάπως τον free-to-play world.

Ο McCoy ξεκαθάρισε μάλιστα πως η ΕΑ δεν είχε καμία εμπλοκή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.


Το πρώτο season του Apex Legends θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 19 σε PS4, Xbox One, και PC. Μέχρι τότε, εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN για περισσότερα νέα.

IGN GreeceΑνακοινώθηκε το Dragon Ball Game - Project Z για το 2019Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια του PS Plus για τον Ιανουάριο του 2019Το Doom του 1993 ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο του ''Patch''

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα