Η Microsoft Studios βαφτίζεται Xbox Game Studios

Με συνολικά 13 ομάδες.

Η Microsoft ανακοίνωσε μέσω του Inside Xbox, ότι αλλάζει το όνομά της σε Xbox Game Studios.

Η Xbox Game Studios απαρτίζεται

από 13 διαφορετικές ομάδες ανάπτυξης οι οποίες είναι οι: 343 Industries, The Coalition, Compulsion Games, The Initiative, inXile Entertainment, Minecraft (Mojang), Ninja Theory, Obsidian Entertainment, Playground Games, Rare, Turn 10 Studios, Undead Labs και Microsoft's Global Publishing group. Αυτές οι ομάδες δουλεύουν αποκλειστικά σε νέα πράγματα και καινούργια κεφάλαια για franchises όπως τα Halo, Forza, Gears of War και Minecraft.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η εταιρεία ανέφερε ότι θα φέρει μαζί όλους τους επικεφαλής για μια συνεργασία, και ίσως ανταλλαγή ιδεών για τεχνολογίες πάνω στην ανάπτυξη παιχνιδιών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft έχει αλλάξει το όνομα της "ομπρέλας" των στούντιό της. Έχοντας το όνομα Microsoft Games το 2000, άλλαξε σε Microsoft Game Studios το 2001. Δέκα χρόνια μετά, έγινε η Microsoft Studios που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Η τελευταία αλλαγή έγινε ώστε να τονιστεί η δυναμική ύπαρξη του Xbox, και ανάμεσά του βρίσκεται το PC και οι φορητές συσκευές. Μην ξεχνάτε ότι πριν κάποιο καιρό, η εταιρεία πρόσθεσε 7 νέα στούντιο στο ρόστερ της και πιθανότατα έχει πολλές ακόμα κινήσεις να κάνει.

Εσείς ποια πιστεύετε ότι θα είναι η επόμενη κίνηση της εταιρείας; H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!IGN GreeceΔιαζύγιο μεταξύ Bungie και ActivisionAssassin's Creed Odyssey: Ανακοινώθηκε το δεύτερο DLCDestiny 2: Η Bungie μειώνει τα power requirements για το Black Armory

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα