Ημερομηνία έναρξης της παραγωγής του πήρε το prequel του "Game of Thrones"

Άντε να δούμε...

H prequel σειρά του "Game of Thrones", η οποία αποκαλείται από πολλούς "The Long Night", αν και δεν είναι σίγουρος ο τίτλος, απέκτησε επίσημη ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων της.

Σύμφωνα με το EW, ο Πρόεδρος προγράμματος του HBO, Casey Bloys, έκανε την σχετική ανακοίνωση κατά την οποία λέει ότι η παραγωγή της σειράς θα ξεκινήσει αρχές καλοκαιριού.

Αν και δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία, ο Bloys είχε πει ότι η σειρά δεν θα προβληθεί

για τουλάχιστον έναν χρόνο μετά το τέλος του "Game of Thrones". Με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται στις 19 Μαΐου 2019, όλα δείχνουν ότι η νέα σειρά θα κάνει την εμφάνισή της στις οθόνες μας το καλοκαίρι του 2020.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η σεναριογραφική ομάδα έχει ήδη βρεθεί, είναι σε ετοιμότητα και δουλεύει πάνω σε επιπλέον σενάρια για την πιθανότητα που το HBO δώσει το πράσινο φως για περισσότερα επεισόδια.

Το cast αποτελείται από τους Naomi Watts ("Gypsy","Ophelia") Josh Whitehouse ("Poldark") και τους Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp και Toby Regbo.

H SJ Clarkson θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Προηγούμενες δουλείες της είναι οι σειρές των Netflix/Marvel, "Jessica Jones" και "The Defenders", καθώς και το "Orange is the New Black".

Η Jane Goldman αναλαμβάνει χρέη showrunner ενώ υπογράφει το σενάριο για τον πιλότο, βασισμένο σε μία ιστορία που εμπνεύστηκε μαζί με τον George R.R. Martin. Μαζί με την Goldman και τον Martin, στη σειρά θα έχουν τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού και οι James Farrell, Jim Danger Gray, Vince Gerardis και Daniel Zelman, με τον Chris Symes ως συν-εκτελεστικό παραγωγό.

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του "Game of Thrones" και θα δούμε το ταξίδι από την Εποχή των Ηρώων (Age of Heroes) στην πτώση του πολιτισμού, τη σκοτεινότερη της περίοδο, γνωστή και ως Τhe Long Night. Μεγάλη πιθανότητα να μάθουμε την πραγματική καταγωγή των White Walkers και άλλα πολλά που μας βασανίζουν εδώ και οχτώ σεζόν.

Και μιλώντας για το "Game of Thrones", η 8η και τελευταία σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει στις 14 Απριλίου και θα ξεκινά από το Winterfell με μια συνάντηση κορυφής.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece28 Midseason TV Shows We Can't Wait to WatchΕκδικητές, Captain Marvel, Toy Story και πολλά ακόμα hot trailer φέτος για το Super BowlAthens Fashion Film Festival - 25, 26 & 27 Φεβρουαρίου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα