Η Βαλένθια του έδωσε “αιώνιο” διαρκείας (video)

Η διοίκηση της Βαλένθια τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την πίστη και την αφοσίωση του Βιθέντε Ναβάρο Απαρίσιο, τοποθετώντας στη θέση που κατέχει με το διαρκείας του, ένα άγαλμα. Ο Βιθέντε ήταν ένας από τους πιο πιστούς φιλάθλους της ισπανικής ομάδας, όμως είχε μια ιδιαιτερότητα.

Ο Βιθέντε ήταν τυφλός, όμως αυτό δεν τον απέτρεψε στο να πηγαίνει στο “Μεστάγια” και με τη βοήθεια ενός φίλου του να παρακολουθεί τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδα και να ζει τον παλμό της εξέδρας. Ο Βιθέντε είχε χάσει
την όρασή του πριν 40 χρόνια και από το 1994 ανανέωνε κάθε χρόνο το διαρκείας του, μέχρι πριν από δυο χρόνια, όταν “έφυγε” από τη ζωή. Η διοίκηση της Βαλένθια αποφάσισε να τον τιμήσει τοποθετώντας στη θέση που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια, το άγαλμα, το οποίο η ίδια παρήγγειλε. Η θέση του ήταν το νούμερο 164 στη 15 σειρά.

Δίπλα στο άγαλμα κάθεται πλέον ο γιος του, ο οποίος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Όπως τόνισε ο ίδιος, το τελευταίο εντός έδρας ματς της Βαλένθια που είχε δει ο πατέρας του από την τηλεόραση ήταν αυτό κόντρα στην Καρλσρούη το 1993 και από τότε όλα τα ματς τα ζούσε από τη συγκεκριμένη θέση. Τέλος, δήλωσε πως η καλύτερη χρονιά της ζωή τους ήταν το 2004, όταν η Βαλένθια κατέκτησε το UEFA Cup και το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Το σχετικό βίντεο:

What an amazing story of a Valencia fan who was blind since the 1950s and kept his season ticket. The club put a statue of him in his seat to remember him after his passing. pic.twitter.com/EQXXG8tIPG

— Homar Hernandez (@OfficialHomar) 3 Ιουνίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα