Νέες προσπάθειες για τον Σκρτελ

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει νέες επαφές με τους εκπροσώπους του Μάρτιν Σκρτελ, προκειμένου να βρεθεί τελικά η “χρυσή τομή” και να συνεχίσει ο έμπειρος αμυντικός την καριέρα του στο λιμάνι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια για την απόκτηση
του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι στιγμής μελετάει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, πριν πάρει την οριστική του απόφαση. Ο Σκρτελ φέρεται να έχει πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ παράλληλα περιμένει πρόταση από την Αγγλία, προκειμένου να επιστρέψει εκεί, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής προορίζεται από τους Πειραιώτες για το βασικό σχήμα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θεωρεί πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης της “ερυθρόλευκης” άμυνας τη νέα σεζόν. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, έτσι ώστε να υπάρχει έτοιμη η εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που τελικά ο Σκρτελ απορρίψει την πρότασή τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα