Προχωράει για τον Ζεράλδες η ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για την απόκτηση του Φραντσίσκο Ζεράλδες, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας, εν όψει της νέας σεζόν. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική εισήγηση του Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίο τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στη Ρίο Άβε. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως ο συγκεκριμένο παίκτης μπορεί να δώσει ποιότητα στο κέντρο
της Ένωσης τη νέα σεζόν. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν των “λιονταριών” της Λισσαβόνας, τα οποία όμως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το αν θα τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού ή αν θα τον πουλήσουν.

Την ίδια στιγμή, στην ΑΕΚ προτάθηκε για τη θέση του δεξιού μπακ ο Πάουλο Σέρτζιο Μότα ή αλλιώς Παουλίνιο. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από την Τσάβες, με την οποία είχε μια ασίστ σε 26 συμμετοχές την εφετινή σεζόν. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Λεϊσόες, Μορεϊρένσε, Μαδέιρα και Μπράγκα. Τέλος, δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Νέλσον Μοντέ για το κέντρο της άμυνας, ενώ η υπόθεση του Εζέκιελ Πόνσε θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς εβδομάδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα