Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Έρχεται»

09:22 4/6/2019 - Πηγή: Sportime

Διαβάστε τι αναφέρει το Sportime για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ που είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και είναι ανάσα από την απόκτησή του

* Έρχεται – Ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από το να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ – Γαλλικές «σειρήνες» για τον Γκερέρο – Προτάσεις από Πορτογαλία, Γερμανία για Σισέ, αλλά… – Παιχνίδι με Σκρτέλ και Σεμέδο – Γεράσιμος Μανωλίδης:

Το κομμάτι που λείπει.

* Για τρίτη χρονιά στη σειρά στη Λαμία ακολουθούν την ίδια τακτική. Το Sportime αποκαλύπτει…

* Στο Λονδίνο για μεταγραφές του Άρη οι Καρυπίδης και Διαμαντόπουλος. Έρχεται σήμερα το μεσημέρι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν από τη Σουηδία και θα αποτελέσει, τυπικά, την πρώτη μεταγραφή του Άρη. Ο Ράντος στο τεχνικό τιμ.

* Το Sportime παρουσιάζει τον 29χρονο Ολλανδό Λερίν Ντουάρτε, ο οποίος συμφώνησε και θα έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Άρη.

* Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο – «Έφυγε» από τη ζωή στα 45 του χρόνια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ξενίδης, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς.

* Στα σκαριά οι υποσταθμοί ενέργειας για ΚΤΕΛ, Τέμενος και γήπεδο του Παναθηναϊκού – Η σημασία για τη Διπλή Ανάπλαση.

* Η ΑΕΚ κατέθεσε προτάσεις για την απόκτηση των Ζεράλδες, Ροντρίγκο, Βιάνα – Γ. Χωριανόπουλος: Τα πρώτα θετικά μηνύματα που παίρνει για τον Πόνσε η Ένωση.

* Περιμένει απαντήσεις από χαφ και εξτρέμ ο ΠΑΟΚ – Τζόλης, Κούτσας οι φορ του μέλλοντος.

* Στους τελικούς της Basket League προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε εκτός έδρας με 82-75 του Περιστερίου κι έκανε το 3-0 στη σειρά.

* Στο 2-1 η ΑΕΚ, που πήρε το προβάδισμα μετά 88-60 επί του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ.

* Bet – Έξι σελίδες με στήλες και προτάσεις για σίγουρο ταμείο.

The post Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Έρχεται» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα