Η Λιλ διέλυσε την Παρί (video)

Η Λιλ ήταν σαρωτική στο «Πιερ Μορουά», διέλυσε την Παρί Σεν Ζερμέν με 5-1 και δεν την άφησε να πανηγυρίσει τον τίτλο μέσα στην έδρα της.

Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με πάθος, ένταση, ρυθμό, πολλά γκολ, κίτρινες και κόκκινη κάρτα στην κόντρα του πρώτου με τον δεύτερο του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο χορός των γκολ
ξεκίνησε μόλις στο 7’ όταν μετά από σέντρα του Ικονέ ο Μενιέ στην προσπάθεια του ν’ απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά καθώς ο Μ’ Μπαπέ με ατομική προσπάθεια σέρβιρε στον Μπερνάτ που με ωραίο παλσέ έκανε το 1-1.

Ο σκόρερ της Παρί όμως στο 36’ κράτησε σε αντεπίθεση της Λιλ τον Πεπέ σε προφανή θέση για γκολ. Αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κι αυτό ήταν το σμείο που άλλαξε την εικόνα του αγώνα.

Στην επανάληψη ο Κερέρ έχασε μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά μέσα από την μξικρή περιοχή για το 1-2 και η Παρί το πλήρωσε δύο λεπτά μετά.

Ο Ικονέ έβγαλε εξαιρετική κάθετη για τον Πέπε που πλάσαρε τον Αρεολά για το 2-1.

Στο 65’ ο Μπάμπα έφυγε πάλι στην κόντρα βρίσκοντας εκτεθειμένη την άμυνα των Παριζιάνων και νίκησε τον Αρεολά για το 3-1.

Ο Γκάμπριελ με καρφωτή κεφαλιά πέντε λεπτά μετά έγραψε το 4-1 για να κλείσει το σκορ στο 84 με τον ίδιο τρόπο ο έτερος κεντρικός αμυντικός, ο Ζοσέ Φόντε κάνοντας το 5-1 μέσα σε αποθέωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα