Η μία Champions League, η άλλη Serie B (video)

Ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση της συμμετοχής στο Champions League της νέας περιόδου έκανε η Ίντερ, η οποία νίκησε 3-1 την Φροζινόνε στο «Μπενίτο Στίρπε» για την 32η αγωνιστική. Την ίδια ώρα, οι «Τσιοκαρίνι» πλησίασαν ακόμα περισσότερο στην Serie B.

Ο Ράντζα Ναϊνγκολάν ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ντ’ Αμπρόσιο, ενώ στο 35’ ο Τζίμπσα έκανε πέναλτι στον Σκρίνιαρ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέρισιτς και στο 37’ οι «νερατζούρι»
ήταν μπροστά με 2-0.

Στο δεύτερο η ομάδα του Σπαλέτι χαλάρωσε και η Φροζινόνε το εκμεταλλεύτηκε μειώνοντας στο 62’ με τον Κασάτα, ενώ στο 69’ ο Τσιάνο έχασε σημαντική ευκαιρία με απευθείας φάουλ για το 2-2. Η Ίντερ «κλείδωσε» τη νίκη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν από ωραία αντεπίθεση ο Βεσίνο σκόραρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Οι ενδεκάδες:
Φροζινόνε (Μάρκο Μπαρόνι): Σπορτιέλο, Γκολντανίγκα, Αριάουντο, Καπουάνο, Παγκανίνι, Κασάτα (64' Τσιάνο), Τσίμπσα, Βαλτσάνια (82' Μαϊέλο), Μπεγκέτο, Πιναμόντι (88' Ντιονίζι), Τσιοφάνι.
Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο (74' Γκαλιαρντίνι), Πολιτάνο (89' Ζοάο Μάριο), Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς (70' Κεϊτά Μπαλντέ), Ικάρντι.
Keywords
Τυχαία Θέματα