Παρθενικός τίτλος για Ανισίμοβα – VIDEO

Η, ανήλικη ακόμα, Αμάντα Ανισίμοβα έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου στο χωμάτινο τουρνουά της Μπογκοτά κατακτώντας επαγγελματικό τίτλο στην “τρυφερή” ηλικία των 17 ετών!

Μπορεί μία συνομήλική της, η Ίγκα Σουιατέκ, να μην τα κατάφερε στον τελικό του Λουγκάνο, ωστόσο, η μόλις 17 ετών Αμάντα Ανισίμοβα κατακτά WTA τίτλο δίχως καν να έχει συμπληρώσει 18 χρόνια ζωής!

Η γεννημένη το 2001 Αμερικανίδα τενίστρια δεν είχε πετύχει καν νίκη σε χωμάτινο τουρνουά της WTA πριν την εβδομάδα-όνειρο στη

Μπογκοτά που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο!

Κέρδισε την επίσης τρομερή αυτήν την εβδομάδα Άστρα Σάρμα με 4-6, 6-4, 6-1 για να ζήσει την πιο συγκλονιστική μέρα, αναμφίβολα, της πολύ σύντομης καριέρας της στο τουρ θέτοντας το εχέγγυα για μια πολύ επιτυχημένη πορεία τα επόμενα χρόνια!

Δύο games μακριά από την ήττα βρέθηκε η νεαρή Αμερικανίδα στο 4-4 του δεύτερου σετ, βρήκε όμως τα κουράγια να αντιστρέψει την κατάσταση και να πάρει έναν τίτλο που θα θυμάται για καιρό!

Παρά την ήττα της, η 23χρονη Αυστραλή Σάρμα έκανε την ποιοτικότερη εβδομάδα της στο τουρ που την στέλνει μια ανάσα μακριά από το Τοπ100.

Κυριακή, 14/4: Τελικός Bogota Open
Anisimova (USA) beat Sharma (Australia) 4-6 6-4 6-1

CLARO OPEN CΟSALNITAS DRAW

Κώστας Αϊτάκη

The post Παρθενικός τίτλος για Ανισίμοβα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα