Χιμένεθ: "Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή έβαλαν τον αντίπαλο στον αγώνα"

Ένα λάθος της άμυνας και η απόφαση του διαιτητή για το πέναλτι της Λαμίας, έπαιξαν το ρόλο τους για το τελικό 2-2, όπως είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χιμένεθ:

Για την εικόνα του ματς: «Ήταν λίγο τρελός αγώνας. Αρχίσαμε πάρα πολύ καλά αλλά κάποιες αποφάσεις του διαιτητή έβαλαν μέσα στον αγώνα τον αντίπαλο. Μετά η Λαμία έκανε ωραία πράγματα όπως και η ΑΕΚ. Αν ήμασταν λίγο
πιο τυχεροί νομίζω ότι θα είχαμε πάρει τον αγώνα. Η Λαμία έκανε ένα καλό παιχνίδι και εμείς είχαμε κάποιες αντιφάσεις».

Για το αν θα μπορούσε το ματς να εξελιχθεί διαφορετικά: «Πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο τυχεροί στην τελική πάσα, θα λέγαμε άλλα πράγματα. Τα αμυντικά λάθη μας εμπόδισαν να πάρουμε το ματς. Ένα λάθος της άμυνάς μας στο πρώτο μέρος και η απόφαση του διαιτητή για το πέναλτι».

Για τον Μπογέ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Μπογέ. Υπέφερε όταν έπαιζε στα πλάγια, όμως είναι ένας απίστευτος μεσοεπιθετικός που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χάβου:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε και από τις άκρες και από τον άξονα. Το θετικό είναι ότι ισοφαρίσαμε γρήγορα και στο δεύτερο ημίχρονο πάλι βγαίνοντας επιθετικά βάλαμε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ με τον Μπαράλες. Μετά ηταν λογικό να πάρουμε μέτρα πίσω, παίζοντας κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Δεχθήκαμε ένα «κρύο» γκολ από στατική φάση, απ’ αυτά που σιχαινόμαστε ολοι οι προπονητές να τρώμε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν».
Keywords
Τυχαία Θέματα