Λουτσέσκου: "Θα το πανηγυρίσουμε στην έδρα μας" (video)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε τη στεναχώρια του για τον Βιεϊρίνια ενώ ο Τζιανλούκα Φέστα ανέφερε πως η ομάδα του πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό.

Αναλυτικά:

Φέστα:«Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε τον ένα βαθμό. Παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αξίζαμε να πάρουμε το βαθμό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για την μάχη της σωτηρίας: «Θέλουμε κάποιους βαθμούς ακόμα γιατί δεν έχουμε εξασφαλιστεί ακόμα, αλλά πήραμε ένα χρυσό βαθμό σήμερα».

Λουτσέσκου: Για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια: "Η στενοχώρια είναι σίγουρα μεγάλη για τον
Αντρέ. Έκανε μια φανταστική σεζόν κι έχει συμβάλει τα μέγιστα πραγματικά. Είναι παράδειγμα για όλους και πάντα δίνει κίνητρο σε όλους. Είναι μέρος όλης αυτής της δουλειάς κι εύχομαι να το καταλαβαίνει".

Για την ισοπαλία: "Είμαι απογοητευμένος, γιατί θέλαμε να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο. Κάτι που κάναμε την περασμένη Κυριακή, αλλά με το -2 έπρεπε να περιμένουμε το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να έχουμε δεχτεί άλλη φάση. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο".

Για τους τραυματισμούς: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν διάφορα είδη τραυματισμών. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Τραυματισμοί στο γόνατο, όπως αυτοί του Μαουρίσιο ή του Αντρέ, είναι πιο σοβαροί. Υπάρχει και ο τραυματισμός του Τσούμπα, που από αύριο επιστρέφει. Υπάρχουν και τραυματισμοί όπως του Ομάρ ή του Πέδρο. Είναι μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Και σήμερα όσοι μπήκαν έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και να δώσουν χρήσιμες λύσεις".
Keywords
Τυχαία Θέματα