Η χειρότερη ομάδα στην Ευρώπη!

Γνωρίστε την Βερέια, την ομάδα από τη Βουλγαρία που δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Μάρτιο και έχει έναν Έλληνα στο ρόστερ της!

Ο σύλλογος που εδρεύει στην Στάρα Ζαγκόρα, την έκτη μεγαλύτερη πόλη της γειτονικής χώρας, «τρέχει» το χειρότερο σερί χωρίς νίκη στα πρωταθλήματα πρώτης κατηγορίας σε όλη την Ευρώπη!

Χθες βράδυ, η ουραγός του βουλγαρικού πρωταθλήματος έχασε με 4-0 εκτός έδρας από την Σλάβια Σόφιας και θα κάνει γιορτές έχοντας ξεχάσει πώς είναι να πανηγυρίζεις τρίποντο

Τελευταία φορά που η Βερέιρα κέρδισε στο πρωτάθλημα ήταν πριν από
282 μέρες, δηλαδή από τις 8/3/2018, όταν είχε επικρατήσει με 1-0 στην έδρα της Σλάβια Σόφιας.

Από τότε και μέχρι χθες, αγωνίστηκε σε 32 αγώνες πρωταθλήματος και δεν κέρδισε κανέναν, έχοντας αποσπάσει μόλις έξι ισοπαλίες, οι πέντε εξ' αυτών στο φετινό πρωτάθλημα, όπου σε 20 αγώνες έχει πετύχει μόλις εννέα γκολ και έχει δεχτεί 46!

Μοναδική της νίκη στη σεζόν 2018-19 ήταν για το Κύπελλο Βουλγαρίας στην έδρα της Σπάρτακ Βάρνα και εκεί επικράτησε στα πέναλτι, έπειτα από ισοπαλία 1-1 στην κανονική διάρκεια!

Η Βερέια, ιδρύθηκε μόλις πριν από 17 χρόνια, το 2001 και παίζει στην πρώτη κατηγορία εδώ και τρία χρόνια. Αγωνίζεται στην Trace Arena, χωρητικότητας 3.500 θεατών, που πήρε το όνομά της από την κατασκευαστική εταιρία που είναι ιδιοκτήτριά της.

Προπονητής της είναι ο Κροάτης Νεμπόισα Μίλιτσιτς, ενώ ένας από τους βασικούς της παίκτες στη φετινή σεζόν είναι ο Έλληνας αμυντικός Θεόφιλος Κουρούπης, που έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Αγροτικό Αστέρα, Ηρόδοτο, Εορδαικό, Κόρινθο, Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πιερικό και Ρόδο!

Οι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες α' κατηγορίας που δεν έχουν ακόμα νίκη στη σεζόν 2018/19:

Κέφλαβικ (Ισλανδία): 22 αγώνες χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, 24 συνολικά
Ρούντες (Κροατία): 17 αγώνες χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, 18 συνολικά
ΚΕΚ - U (Κόσοβο): 17 αγώνες χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, 17 συνολικά
Κιέβο (Ιταλία): 15 αγώνες χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, 15 συνολικά
Απόλλων Σμύρνης (Ελλάδα): 13 αγώνες χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, 15 συνολικά
Ένκαμπ (Ανδόρα): 11 αγώνες χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, 11 συνολικά
Λιμπερτάς (Σαν Μαρίνο): 3 αγώνες χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, 5 συνολικά
Ντομανιάνο: 3 αγώνες χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, 3 συνολικά
Keywords
Τυχαία Θέματα