Κατέφθασαν νέες πληροφορίες για τα sequel και spin-off του "Spider-Man: Into the Spider-Verse"

Γνωστοί χαρακτήρες και ένα ρομαντικό ειδύλλιο.

Το μέλλον του αραχνο-σύμπαντος φαντάζει μεγάλο, ειδικά τώρα που με την προβολή του στους κινηματογράφους το "Spider-Man: Into the Spider-Verse" κέρδισε την εκτίμηση κοινού και κριτικών. Η Sony αποκάλυψε τα σχέδια της, όπως αναφέρει το Vanity Fair.

Ο animated κόσμος του "ήρωα της γειτονιάς σας" θα παραδώσει και sequel αλλά και spin-off

ταινία.

Τα σχέδια για το sequel μιλούν για το ρομαντικό ειδύλλιο μεταξύ Miles Morales και Gwen Stacy. Ο Miles Morales φόρεσε τη στολή του αραχνένιου ήρωα για την πρόσφατη ταινία, και τη φωνή του ηθοποιού Shameik Moore. Φαίνεται πως η πιο στενή του σχέση με την Gwen προϋπήρχε στο μυαλό του σεναριογράφου του κινηματογραφικού "Spider-Man: Into the Spider-Verse", Phil Lord, και επρόκειτο να παρουσιαστεί ήδη από την πρώτη ταινία.

Ωστόσο, η παραγωγός Christina Steinberg τον συμβούλεψε να την κρατήσει για τις μετέπειτα ιστορίες, και γι'αυτό θα δούμε την υπόθεση να εξελίσσεται στο sequel. Στη συνέντευξη του Vanity Fair με την Amy Pascal της Sony αναφέρθηκε μάλιστα πως, "...η Gwen Stacy θα ηγηθεί", και ότι το ερχόμενο sequel, "... θα επικεντρωθεί στον Miles Morales και τη Gwen Stacy- και θα εξερευνηθεί ένα ρομάντζο μεταξύ των δύο τους, ένα νήμα από το αρχικό σενάριο του Lord που τελικά δεν χώρεσε στο 'Into the Spider-Verse'".

Όσον αφορά το spin-off, εκεί περιμένουμε να δούμε τρεις γνωστές αραχνο-γυναίκες. Οι Silk/Cindy Moon, Spider-Woman/Jessica Drew και Ghost Spider/Gwen Stacy (για την οποία γνωρίζαμε ήδη) θα αναλάβουν τα αραχνο-ηνία.

Ο χαρακτήρας της Silk είναι αρκετά γνωστός από τα κόμικ και καθόλου τυχαίος, αφού πρόκειται για την ηρωίδα που δαγκώθηκε από την ίδια αράχνη που δάγκωσε και τον Peter Parker. Η κινηματογραφική της παρουσία συζητήθηκε και νωρίτερα, εκ μέρους της Sony, ως επακόλουθο του κόσμου που παρουσιάστηκε στο "Spider-Man: Homecoming", στο οποίο εμφανίστηκε και η ίδια.

Η Jessica Drew φέρει το κοντινότερο όνομα στον περίφημο ήρωα, Spider-Woman, και βρίσκεται περισσότερο καιρό στο σύμπαν του. Τις δυνάμεις της απέκτησε μετά από την επιτυχή προσπάθεια του πατέρα της να της σώσει τη ζωή.

Το "Spider-Man: Into the Spider-Verse" έκανε την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Διαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Spider-Man: Into the Spider-Verse/Spider-Man: Μέσα στο Αραχνοσύμπαν" Spider-Man: Into the Spider-Verse Review Αποκαλύφθηκαν διάφορα αναπάντεχα cameos από το Spider-Man: Into the Spider-Verse

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα