Ο Benicio del Toro γίνεται κακός και τρομοκρατεί την Ντόρα την Εξερευνήτρια

Μην κλέβεις, κλέφτη!

Ο Benicio del Toro θα δανείσει τη φωνή του στον Swiper, την κακιά αλεπού που όλο κλέβει πράγματα, στην live action κινηματογραφική μεταφορά του "Dora the Explorer", σύμφωνα με το THR.

Τα γυρίσματα της ταινίας τελείωσαν πριν από δύο εβδομάδες στην Αυστραλία. Η εύρεση ηθοποιών για να δανείσουν τις φωνές τους σε χαρακτήρες μετά την ολοκλήρωση κάποιας παραγωγής δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.

Άλλες προσθήκες στο cast είναι οι Isabela Moner (Transformers: The Last Knight),

Michael Pena (Ant-Man, Ant-Man and the Wasp), Eva Longoria (Desperate Housewives), Eugenio Derbez (Overboard), Adriana Barraza (Babel), Temuera Morrison (Moana), Nicholas Coombe (Spy Kids: Mission Control) και Madeleine Madden (Picnic at Hanging Rock).

O del Toro και η Moner έχουν ξανασυναντηθεί στο παρελθόν, για χάρη της ταινίας "Sicario 2: Day of the Soldado".

Την παραγωγή της έχει αναλάβει ο Michael Bay (Armageddon, Pearl Harbor), ενώ τα σκηνοθετικά ηνία κρατά ο James Bobin ("The Muppets", "Muppets Most Wanted", "Flight of the Conchords"). Οι Paramount Players, Nickelodeon και Walden Media έχουν συμμετοχή στην παραγωγή.

Στην ιστορία θα δούμε μια μεγαλύτερη ηλικιακά Dora σε σχέση με τη παιδική σειρά του Nickelodeon και τις περιπέτειές της στο λύκειο. Το ταξίδι της ξεκινάει όταν πάει να σώσει τους γονείς της και να λύσει το μυστήριο ενός χαμένου πολιτισμού των Ίνκας, κι όλα αυτά με τη βοήθεια του μαϊμουδένιου φίλου της, Boots, και του ξαδέρφου της, Diego.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων έτρεξε στο Nickelodeon για 172 επεισόδια, από το 2000 μέχρι το 2014, ενώ στη χώρα μας προβλήθηκε στο Star και στο Channel 9. Η σειρά ακολουθούσε την εφτάχρονη Ντόρα, που ταξίδευε με ένα σακίδιο πλάτης και τη μαϊμού της σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Στο ταξίδι της, η μικρή που μιλάει αγγλικά και ισπανικά, λύνει γρίφους και ξεπερνά τα εμπόδια που συναντά στην πορεία της, ζητώντας τη βοήθεια του πιστού της Χάρτη, αλλά και τη συμμετοχή των άλλων μικρών της φίλων.

Το "Dora the Explorer" έχει την πρώτη του φωτογραφία και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 2 Αυγούστου 2019 (ΗΠΑ).

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα