Serie Α – Παναγιώτης Γκαραγκάνης: «Ζόρια» στο Τορίνο

Η Τορίνο υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Stadio Olimpico Grande Torino», το βράδυ του Σαββάτου (15/12, 21:30), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Γιουβέντους συνεχίζει το χαβά της και χωρίς να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο δεν σταματάει να κερδίζει! Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας παίζει κυνικά και μετράει 14 νίκες και μία ισοπαλία σε 15 παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό ότι, στην προηγούμενη αναμέτρηση για το Καμπιονάτο, μέτρησε ελάχιστες καθαρές ευκαιρίες, η Ίντερ είχε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Γκαλιαρντίνι

στο 29′ (δοκάρι), και πήρε τη νίκη με μία κεφαλιά του Μάντζουκιτς (66′).

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Serie A, η «Γηραιά Κυρία» δοκιμάζεται στην έδρα της Τορίνο. Η διαφορά της από τη 2η της κατάταξης, Νάπολι, είναι στους 8 βαθμούς και αν δεν χάσει σύντομα, κάπου, βαθμούς, τότε είναι θέμα χρόνου να πετύχει το στόχο της, κατακτώντας ένα ακόμα Πρωτάθλημα. Προέρχεται από ανώδυνη ήττα στην έδρα της Γιανγκ Μπόις για το Champions League (2-1), αν και παρατάχθηκε ως επί το πλείστον με βασικούς ποδοσφαιριστές.

Η Τορίνο κοιτάζει ψηλά στη φετινή σεζόν, βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ ξεχωρίζει για την αήττητη παρουσία της εκτός έδρας (2-6-0). Στο «Ολίμπικο» του Τορίνο θέλει μία μεγάλη νίκη, την ώρα που στα τελευταία 10 παιχνίδια της μετράει μόλις μία ήττα (4-5-1). Προέρχεται από την ισοπαλία με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» (0-0), όπου μπορούσε να κερδίσει (απίστευτη απόκρουση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα σε κεφαλιά του Φαλκέ στο 5′), αλλά και να χάσει (χαμένο ανεπανάληπτο τετ α τετ του Κουτρόνε στο 87′). Με το δίδυμο Φαλκέ-Μπελότι στην επίθεση μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Γιουβέντους, που «φλερτάρει» εδώ και καιρό με τη δεύτερη «γκέλα» της στη σεζόν.

Να σημειωθεί πως η τελευταία εντός έδρας νίκη της Τορίνο, στο πλαίσιο του ιταλικού Πρωταθλήματος, σημειώθηκε στις 26/4/2015 (2-1).

ΥΠΟ ΚΡΙΣΗ Ο ΣΠΑΛΕΤΙ

Απογοητευτική ισοπαλία για την Ίντερ κόντρα στην Αϊντχόφεν (1-1) στην αυλαία των ομίλων του Champions League και συνέχεια στο Europa League. Πρώτη ήττα για τον Ντάβιντε Νικόλα στην Ουντινέζε, που «πληγώθηκε» από έναν πρώην παίκτη της κόντρα στη Σαμπντόρια, τον Ντουβάν Σαπάτα, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (1-3). Οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν τους «νερατζούρι» σε κακό «φεγγάρι» και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να τελεί υπό κρίση.

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΟΔΙ Η ΚΙΕΒΟ

Η Κιέβο «περιτριγυρίζει» την πρώτη φετινή νίκη της στη Serie A. Ο Ντομένικο Ντι Κάρλο την έκανε ξανά ομάδα και προέρχεται από 4 σερί ισοπαλίες, τις 3 εξ αυτών με τον Ιταλό προπονητή. Η ΣΠΑΛ 2013 παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 6 αγωνιστικές (0-3-3).

ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ

Η Κάλιαρι επέστρεψε από το εις βάρος της 2-0 (2-2), παίρνοντας το βαθμό στο 90’+5′ με γκολ του Σάου απέναντι στη Ρόμα, αν και έπαιζε με 9 παίκτες! Η Νάπολι συνεχίζει στο Europa League και το κυνήγι της Γιουβέντους, ενώ θέλει να σπάσει και το φετινό αήττητο των γηπεδούχων στη Σαρδηνία.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1473 ΤΟΡΙΝΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1Χ 2,30

ΤΡΙΑΔΑ

1440 ΙΝΤΕΡ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ GOAL 1,95

1490 ΣΠΑΛ 2013-ΚΙΕΒΟ 2 3,95

1585 ΚΑΛΙΑΡΙ-ΝΑΠΟΛΙ OVER 2,5 1,65

The post Serie Α – Παναγιώτης Γκαραγκάνης: «Ζόρια» στο Τορίνο appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα