Η Pixar ετοιμάζεται να μας συγκινήσει με τη νέα ταινία Soul

Απαντώντας στα βαθύτερα ερωτήματα της ζωής.

Οι Disney και Pixar ανακοίνωσαν μια νέα ταινία κινουμένων σχεδίων, το "Soul", για κυκλοφορία το 2020.

Το "Soul" ανακοινώθηκε μέσω Twitter και περιγράφεται ως "ένα ταξίδι από τους δρόμους της Νέας Υόρκης σε άλλα σύμπαντα προς την ανακάλυψη των πιο σημαντικών ερωτημάτων της ζωής μας".

Το "Soul" θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου 2020 (ΗΠΑ).

Τα χρώματα και η γραμματοσειρά του λογοτύπου του "Soul" θυμίζουν λίγο το "Inside Out" της Pixar, αν και το στούντιο είπε το 2016 ότι δεν έχουν σχέδια για κάποιο sequel.

Πριν το "Soul" όμως στους κινηματογράφους θα δούμε το "Onward" με τους Chris Pratt και Tom Holland ως δύο αδέρφια ξωτικά, που ταξιδεύουν προσπαθώντας να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία στον κόσμο. Το "Onward" θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020. Μετά το "Soul", η Pixar μας ετοιμάζει άλλες τρεις ταινίες - άγνωστες για την ώρα - στις 18 Ιουνίου 2021, 18 Μαρτίου 2022 και 17 Ιουνίου 2022 (ημερομηνίες ΗΠΑ).

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Child's Play: Behind the Scenes Feature - "Interactive Buddi" Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 10/06 - 16/06 Σε συζητήσεις ο Bradley Cooper για τη νέα ταινία του Guillermo del Toro

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα