Το Breath of the Wild 2 προέκυψε χάρη στις πολλές ιδέες που υπήρχαν για DLC

Πάρα πολλές ιδέες.

Η ομάδα πίσω από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild προτίμησε να δημιουργήσει ένα sequel και όχι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι αφού στο τραπέζι υπήρχαν πάρα πολλές ιδέες για DLC.

Ο παραγωγός της σειράς, Eiji Aonuma, μίλησε στο Kotaku λέγοντας ότι θα ήθελαν να προσθέσουν νέα

στοιχεία στον ήδη υπάρχοντα κόσμο. Τα στοιχεία αυτά όμως ήταν πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσε να χωρέσει ένα οποιοδήποτε DLC, έτσι λοιπόν προέκυψε το Breath of the Wild 2.

Όταν ρωτήθηκε αν το sequel είχε σχεδιαστεί εξ' αρχής σαν expansion, ο Aonuma απάντησε ότι η ομάδα είχε υπερβολικά πολλές ιδέες για DLC, μέχρι που τελικά έγινε ξεκάθαρο ότι οι φιλοδοξίες ξεπερνούσαν τις δυνατότητες οποιουδήποτε DLC.

Η ανακοίνωση πάντως του παιχνιδιού αποτέλεσε τεράστια έκπληξη. Το trailer μάλιστα μας μετέφερε σε ένα πιο σκοτεινό περιβάλλον σε σχέση με τον προηγούμενο τίτλο της σειράς. Μεγάλη έμπνευση για το παιχνίδι πάντως φαίνεται να αποτέλεσε το Red Dead Redemption 2. Να τονίσουμε πάντως, για μία ακόμη φορά, ότι το συγκεκριμένο sequel δεν θα σχετίζεται με το Majora's Mask.

O Αonuma μίλησε, ή μάλλον καλύτερα δεν μίλησε, για την πιθανότητα να παίξετε ως Zelda αλλά και την ύπαρξη co-op στο Breath of The Wild 2. Δεδομένου πάντως ότι από το trailer είδαμε Link και Zelda να εξερευνούν κάτι υπόγεια ερείπια μαζί, μία τέτοια θεωρία μόνο αβάσιμη δεν μπορούμε να την πούμε. Θα πραγματοποιηθεί όμως;

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceRocket League - Radical Summer TrailerSniper Ghost Warrior Contracts - Teaser TrailerAmid Evil - Episode 7 "The Void" Release Date Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα