Oι developer του The Witcher 3 περήφανοι που το παιχνίδι έρχεται στο Switch

Θα εξακολουθεί να δείχνει απίθανο, λένε.

Το The Witcher 3: Complete Edition έχει ήδη ανακοινωθεί ότι έρχεται στο Switch και η CD Projekt Red μόνο ευχαριστημένη φαίνεται να είναι με αυτό, παρά το γεγονός ότι θα χρειαστούν πολλές αλλαγές έτσι ώστε το παιχνίδι να έρθει τελικά στην κονσόλα της Nintendo.

Σε συνέντευξη του στο VGC, ο Alvin

Liu της CD Projekt Red δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται ότι θα πρέπει να γίνουν αρκετοί συμβιβασμοί από άποψη hardware για να έρθει τελικά το παιχνίδι στο Switch, αλλά το παιχνίδι θα εξακολουθεί να δείχνει απίθανο.

Ο Liu επίσης επιβεβαίωσε ότι δεν θα λείπει καθόλου περιεχόμενο από το παιχνίδι ή τα expansions του εξηγώντας ότι "οι μεγαλύτερες αλλαγές που κάναμε αφορούν το περιβάλλον αλληλεπίδρασης με τον χρήστη."

Η δήλωση αυτή ακολουθεί μία ανακοίνωση η οποία έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και εξηγούσε τα προβλήματα που αντιμετώπισε το παιχνίδι στην πλατφόρμα της Nintendo. Ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας όμως μόλις αυτή γίνει διαθέσιμη θα τη μάθετε πρώτοι από το IGN.

IGN GreeceΆποψη: Σίγουρα θα υπάρξει ένα The Witcher 4Νέο "serial" ανάμεσα στη CD Projekt Red και τον συγγραφέα των βιβλίων The WitcherΤο RPG επιτραπέζιο The Witcher θα είναι σύντομα διαθέσιμο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα