Η Rosamund Pike σε βασικό ρόλο του Wheel of Time

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά.

To Amazon ανακοίνωσε την πρώτη του προσθήκη για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς "Wheel of Time" - μεταφορά της ομώνυμης σειράς βιβλίων φαντασίας του Robert Jordan.

O επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter ανακοίνωσε ότι η υποψήφια για Όσκαρ,

Rosamund Pike (Gone Girl), θα υποδυθεί την Moraine Damodred, την χαρακτήρα που θα βρίσκεται στο επίκεντρο στην τηλεοπτική μεταφορά του "Wheel of Time". Η Pike θα εκτελέσει επίσης χρέη παραγωγού.

Επιπλέον, το Amazon αποκάλυψε ότι ο συγγραφέας Brandon Sanderson, που έγραψε τα τρία τελευταία βιβλία της σειράς μετά τον θάνατο του Jordan, θα έχει θέση συμβούλου στη σειρά μαζί με την σύζυγο του Jordan, Harriet McDougal.

credit: Wheel of Time Twitter

H Moiraine Damodred είναι μία από τις πιο σεβαστές Aes Sedai (μάγισσες) του κόσμου του "Wheel of Time" και παίζει σημαντικό ρόλο στη βασική πλοκή της ιστορίας για την εύρεση του Dragon Reborn - του χαρακτήρα που σύμφωνα με τις προφητείες θα πολεμήσει τον Dark One και θα σώσει τον κόσμο, καταστρέφοντας τον.

Το κανάλι δημοσίευσε την επίσημη περίληψη της πρώτη σεζόν, που αφήνει να εννοηθεί ότι θα επικεντρωθεί στην οπτική γωνία της Moraine, σε αντίθεση με το αντίστοιχο βιβλίο που παρουσιάζει τα γεγονότα κυρίως μέσω του Rand al'Thor.

Ο Sanderson προσφάτως μίλησε στο r/WoT subreddit για την σειρά αναφερόμενος πιο συγκεκριμένα για την απόφαση να επικεντρωθούν στην Moiraine (τουλάχιστον στην αρχή).

"Βρήκα το μεγαλύτερο μέρος αυτών των αποφάσεων ότι είναι εξαιρετικές επιλογές-πράγματα που θα δώσουν στη σειρά της δική της ψυχή, αλλά εξακολουθώντας να έχει την αίσθηση και τον τόνο των βιβλίων", έγραψε ο Sanderson (μέσω Tor.com). "Προτιμώ κάτι τέτοιο, προσωπικά, από κάτι παρόμοιο με τις δύο πρώτες ταινίες Harry Potter - που το ένιωθες σαν κάποιος να προσπαθούσε να φέρει το βιβλίο στη μεγάλη οθόνη, σκηνή προς σκηνή. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις που θα διχάσουν, αλλά οι αλλαγές γίνονται για καλό σκοπό και πραγματικά μ' αρέσουν οι περισσότερες".

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στην Πράγα τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceH πρώτη σεζόν του Wheel of Time θα επικεντρωθεί στην MoraineΟ Showrunner του "Wheel of Time" έδωσε ένα teaser για το σενάριο του 1ου επεισοδίουΣυνεχίζει η παραγωγή για την τηλεοπτική προσαρμογή του "Wheel of Time"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα