Nέες θέσεις εργασίας για γνώστες του God of War

Προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή.

Η Santa Monica ανακοίνωσε νέες θέσεις εργασίας για άτομα που γνωρίζουν καλά το God of War.

Το γεγονός αυτό μας κάνει να ευελπιστούμε σε ένα ακόμη sequel ή στην χειρότερη σε ένα παιχνίδι που θα μοιάζει αρκετά με το GoW. Oι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά το

combat system του παιχνιδιού και τα διάφορα mechanics του.

God of War: Ragnarok?

Εντάξει, δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση για sequel αλλά δεν παύουμε να ελπίζουμε. Το γεγονός πάντως ότι η Santa Monica ψάχνει γνώστες του παιχνιδιού μπορεί απλά να δηλώνει ότι θα ήθελε να φτιάξει ένα νέο game με παρόμοια mechanics. Μπορεί βέβαια να σημαίνει και ότι το studio ψάχνει κόσμο που να αντιλαμβάνεται πλήρως τα παλαιότερα project του.

Πάντως οι υποθέσεις μόνο αβάσιμες δεν είναι αφού το studio γιορτάζοντας τον ένα χρόνο του παιχνιδιού κυκλοφόρησε ένα νέο theme στο οποίο αναφερόταν ότι "Έρχεται το Ragnarok". Μπορεί λοιπόν το God of War να μην αποκτήσει κάποιο DLC, ίσως όμως το ταξίδι του Kratos και του Atreus να μην τελείωσε εδώ.

Δεδομένης πάντως της τεράστιας επιτυχίας του παιχνιδιού, ένα sequel δεν φαίνεται καθόλου απίθανο.

God of War: Raising Kratos

Για να γιορτάσει πάντως η Sony τον πρώτο χρόνο του παιχνιδιού, δημοσίευσε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ από το οποίο μάθαμε πολλά ενδιαφέροντα νέα πράγματα για τη σειρά.

Η επιτυχία του παιχνιδιού αυτού πάντως υπήρξε καθοριστικός παράγοντας στην απόφαση της Sony να μην παρατήσει τα narrative-based games.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι!

IGN Greece37 πράγματα που μάθαμε από το ντοκιμαντέρ του God of WarΈρχεται ντοκιμαντέρ God of War'Μηδέν' σχέδια για DLC του God of War

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα