Η Karen Gillan επιστρέφει στο σετ για το "Avengers 4"

Η ηθοποιός, που υποδύεται την Nebula, υπαινίχθηκε την επιστροφή της μέσω Instagram.

Η Karen Gillan προετοιμάζεται να πολεμήσει και πάλι εναντίον του Thanos, ως Nebula στο "Avengers 4".

Αυτό σημαίνει, όπως μαθαίνουμε και από το Comicbook, ότι θα χρειαστούν πολλά ξυπνητήρια, όπως μας έδειξε και η ίδια μέσω του Instagram story της, γράφοντας και "ότι ξέρετε

τι σημαίνει αυτό….η Nebula έχει ανοικτούς λογαριασμούς με τον μπαμπάκα".

Η Nebula, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Gillian, αν και πέρασε από 40 κύματα εναντίον του Thanos, ήταν από τους χαρακτήρες που επιβίωσαν μετά το χτύπημα των δαχτύλων του. Για αυτό και οι πιο Δυνατοί Ήρωες της Γης θα χρειαστούν την βοήθειά της στο επόμενο κεφάλαιο των Avengers.

Αν και ακόμα βρισκόμαστε 8 μήνες πριν την πρεμιέρα του "Avengers 4" στους κινηματογράφους, το σενάριο της ταινίας μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Μιλώντας στο podcast "The Marvelists", ο Mark Ruffalo (ο οποίος υποδύεται τον Hulk), ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας μαζί με την Gillan, δήλωσε ότι αν και κάνουν κάποια επαναληπτικά γυρίσματα για κάποιες σκηνές, τώρα είναι που οριστικοποιούν το φινάλε της ταινίας.

"Θα ξεκινήσουμε να κάνουμε κάποια επαναληπτικά γυρίσματα τον Σεπτέμβρη", είπε ο ηθοποιός. "Μετά θα ξεκινήσουμε παγκόσμια περιοδεία και μετά θα δείτε την ταινία. Όπου δεν γνωρίζουμε τι θα είναι τώρα. Δεν κάνουμε απλά κάποια γυρίσματα, θα τελειώσουμε τώρα την ταινία, την οποία δεν ολοκληρώσαμε εντελώς όταν την αφήσαμε πέρυσι".

Ο Ruffalo αναφέρθηκε επίσης στην ατμόσφαιρα ελευθερίας και συνεργασίας που επικρατεί στα γυρίσματα του "Avengers 4", εγκωμιάζοντας τους σκηνοθέτες Joe και Anthony Russo για αυτό, όπως και τους σεναριογράφους Christopher Markus και Stephen McFeely.

"Δεν ξέρω και εγώ τι γνωρίζουν ακριβώς", πρόσθεσε ο Ruffalo. "Κάποια από αυτά συμβαίνουν όσο είμαστε εκεί. Είναι φανταστικό. Θα κάνουμε γυρίσματα για κάποιες σκηνές και μετά από λίγες ημέρες θα επιστρέψουμε και θα ξαναγυρίσουμε τις ίδιες σκηνές, επειδή θέλουμε να το πάμε αλλιώς. Είναι ζωντανός οργανισμός, ακόμα και αν το αντιμετωπίζουμε σαν ολοκληρωμένη ταινία, ακόμα δουλεύουμε κάποια πράγματα."

Αλλά το μέλλον της Nebula μπορεί να είναι στον αέρα, καθώς η απόλυση του James Gunn μπορεί να αλλάξει την μοίρα των χαρακτήρων, σύμφωνα με τον Dave Bautista.

"Έχω κάνει τα περισσότερα γυρίσματα ήδη και έχω ακόμα δύο μέρες που θα ξαναγυρίσουμε κάποια πράγματα", δήλωσε ο ηθοποιός που υποδύεται τον Drax στο Digital Spy. "Έχω κάποιες φοβερές σκηνές στο μυαλό μου που θέλω πολύ να χρησιμοποιήσουν. Αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τους χαρακτήρες τελικά".

Το Avengers 4 κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου του 2019.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΑινιγματικός για τo μέλλον των Guardians of the Galaxy o DraxΟλική μεταμόρφωση για τον Captain America στο "Avengers 4"Avengers 4: Ορίστηκαν τα αποκαλυπτήρια του τίτλου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα